Search found 84 matches

by TIKITRADER
05 Aug 2012
Forum: MultiCharts .NET
Topic: MultiCharts .NET Release
Replies: 49
Views: 10303

Re: MultiCharts .NET Release

Hi, edit : Also here is one problem. I`ve got .NET Framework 4 which comes with visual studio 2010 installed on my PC and for some reason it doesnt let me to install 3.5 version(downloaded from microsoft). Is it important to use MC.net with .net framework 3.5? Thank you Determining Which Version of...
by TIKITRADER
04 Aug 2012
Forum: MultiCharts .NET
Topic: Converting Ninjascripts to MC.NET [SOLVED]
Replies: 8
Views: 3485

Re: Converting Ninjascripts to MC.NET [SOLVED]

Thanks rivertrader for all of your informative posts regarding mc.net
by TIKITRADER
11 Jul 2012
Forum: MultiCharts
Topic: MULTICHARTS 8.0 RELEASE
Replies: 143
Views: 25222

Re: MULTICHARTS 8.0 RELEASE

Minor issue, the countdown clock is missing. TIKITRADER, what is the chart resolution? If it is a time based chart and countdown appears late-you need to synchronize your PC clock with time.windows.com while MultiCharts is closed. Yes, time based charts. The problem continued even with time sync in...
by TIKITRADER
08 Jul 2012
Forum: MultiCharts
Topic: MULTICHARTS 8.0 RELEASE
Replies: 143
Views: 25222

Re: MULTICHARTS 8.0 RELEASE

Minor issue, the countdown clock is missing.
by TIKITRADER
27 Jun 2012
Forum: MultiCharts
Topic: Best program to create videos
Replies: 4
Views: 680

Re: Best program to create videos

Jing is by the same folks Techsmith and free with limitations of five minute videos.
Good for capturing a tech issue and submitting for review.

http://www.techsmith.com/jing.html
by TIKITRADER
25 Mar 2012
Forum: MultiCharts
Topic: MULTICHARTS WIKI LAUNCHED
Replies: 15
Views: 2299

Re: MULTICHARTS WIKI LAUNCHED

Wiki is great. Thanks very much.
by TIKITRADER
22 Mar 2012
Forum: MultiCharts
Topic: Text on a trend line
Replies: 4
Views: 563

Re: Text on a trend line

maybe something here can be useful


http://markplex.com/free-tutorials/tuto ... ms-part-2/


Thanks to TJ for pointing out markplex site


Image
by TIKITRADER
29 Feb 2012
Forum: MultiCharts
Topic: Playing Multiple WAV files
Replies: 6
Views: 1033

Re: Playing Multiple WAV files

Yes correct. Open multiple copies of MC and apply an indicator with wav file to each copy. Keep the copies simple, just apply the indicator needed for sound and then minimize the copy. You can still keep all the indicators on main version of MC with sound turned off just for any visual as the sound ...
by TIKITRADER
29 Feb 2012
Forum: MultiCharts
Topic: Playing Multiple WAV files
Replies: 6
Views: 1033

Re: Playing Multiple WAV files

I have multiple sounds from different indicators and the only way
to get them to all go off at the same time is to run multiple instances and apply wav files to each instance.
Would be great if multiple sound wav could get qued on one instance.
by TIKITRADER
29 Feb 2012
Forum: MultiCharts
Topic: MULTICHARTS 8.0 BETA 1
Replies: 128
Views: 17622

Re: MULTICHARTS 8.0 BETA 1

I restarted MC and hand drawing still is strange behaviors.
Best I connect at some time to help as this may be on my end somehow.
Simple hand drawn rectangle once formatted and placed over price bars, block out price and trendlines. Cannot bring price forward.

http://www.screencast.com/t/V9xKqtJPc8M
by TIKITRADER
29 Feb 2012
Forum: MultiCharts
Topic: MULTICHARTS 8.0 BETA 1
Replies: 128
Views: 17622

Re: MULTICHARTS 8.0 BETA 1

This problem has not been reproduced in our environment. Please describe how to reproduce this behavior step by step or come to our live chat Monday-Friday 6:30 am - 4 pm EST to demonstrate it. I am just trying this version out and doing simple things like drawings and such . This is not an indicat...
by TIKITRADER
29 Feb 2012
Forum: MultiCharts
Topic: MULTICHARTS 8.0 BETA 1
Replies: 128
Views: 17622

Re: MULTICHARTS 8.0 BETA 1

video snip if it helps
no drawings in subchart


http://www.screencast.com/t/MbyOOBfGqO
by TIKITRADER
29 Feb 2012
Forum: MultiCharts
Topic: MULTICHARTS 8.0 BETA 1
Replies: 128
Views: 17622

Re: MULTICHARTS 8.0 BETA 1

When drawing in the subcharts nothing appears, although it is listed that it is there.

edit : sub chart2 drawing suddenly appeared in subchart one, even though it is applied to sub chart two and listed as such.
by TIKITRADER
08 Sep 2011
Forum: User Contributed Studies and Indicator Library
Topic: SMS messages
Replies: 8
Views: 3609

Re: SMS msg

Possibly this can be useful ? ... Python

http://www.ehow.com/how_7509166_send-te ... cript.html
by TIKITRADER
01 Sep 2011
Forum: MultiCharts
Topic: Support MultiCharts with just a few minutes of your time!
Replies: 9
Views: 1028

Re: Support MultiCharts with just a few minutes of your time

no problem... I also started a thread on a new computer build I did here on ET, and highlight in a very small jing clip how quick MC launches with the build. I will do another jing clip of mc soon and post it in this thread. http://www.elitetrader.com/vb/showthread.php?s=&threadid=223072&perpage=6&p...
by TIKITRADER
03 Aug 2011
Forum: MultiCharts
Topic: scaling type
Replies: 2
Views: 508

Re: scaling type

This is working fine on another computer. My apologies for not doing my homework first before reporting... as this is an issue I will have to resolve by connecting to support directly so they can take a look.
by TIKITRADER
03 Aug 2011
Forum: MultiCharts
Topic: scaling type
Replies: 2
Views: 508

scaling type

My experience with the latest version of MC7 in format instrument/ scaling/scaling type.

If I attempt to switch from linear to semi-log MC crashes. Cannot even switch over selections with the radio button. It happens each time.

see attached
by TIKITRADER
27 Jul 2011
Forum: MultiCharts
Topic: Serious issue with MC 7.0 - IB Advisor Accounts do not work
Replies: 19
Views: 2127

Re: Serious issue with MC 7.0 - IB Advisor Accounts do not w

Dave Thanks for looking into this problem with IB and getting an idea of what is going on.
Look forward to IB resolving the issue.
by TIKITRADER
19 Jul 2011
Forum: MultiCharts
Topic: Serious issue with MC 7.0 - IB Advisor Accounts do not work
Replies: 19
Views: 2127

Re: Serious issue with MC 7.0 - IB Advisor Accounts do not w

Thanks Dave. I have experienced the same toggle of accounts on the IB platform when connected to MC
by TIKITRADER
12 Jun 2011
Forum: MultiCharts
Topic: MULTICHARTS 7 BETA 4 RELEASE -- Questions/Issues
Replies: 98
Views: 11676

Re: MULTICHARTS 7 BETA 4 RELEASE -- Questions/Issues

Image


While it has been an official holiday since since 1991, 2003 was really the first year that it was celebrated in a major way, when it was promoted by Vladimir Putin.

Enjoy the holiday.
What a beautiful picture of the Cathedral.
by TIKITRADER
08 Jun 2011
Forum: MultiCharts
Topic: MULTICHARTS 7 BETA 4 RELEASE -- Questions/Issues
Replies: 98
Views: 11676

Re: MULTICHARTS 7 BETA 4 RELEASE -- Questions/Issues

This is the actual trade log from IB and this is live. You can match it to the MC log I had just posted. You will notice MC market buy was rejected( previous post ) so I had to close positions in IB. I then had to cancel pending MC market order. Also note how and order is placed at IB, but because I...
by TIKITRADER
08 Jun 2011
Forum: MultiCharts
Topic: MULTICHARTS 7 BETA 4 RELEASE -- Questions/Issues
Replies: 98
Views: 11676

Re: MULTICHARTS 7 BETA 4 RELEASE -- Questions/Issues

if you use Stop o limit order, it should be this bug https://www.multicharts.com/pm/viewissue.php?issue_no=MC-406 Order is rejected by IB, and MC send it again and again and again. If you not notice that, after a time IB should lock you account. No kidding !!! I have just installed the beta4 versio...
by TIKITRADER
17 May 2011
Forum: MultiCharts
Topic: MC 7 Beta 3 - Questions/Issues
Replies: 44
Views: 8322

Re: MC 7 Beta 3 - Questions/Issues

A problem I mentioned on beta 2 is still present on beta 3. It has to do with multiple accounts with IB. As soon as MC is connected to IB, the account selector ( on the IB side not MC side ) is forced to switch to all accounts. It is a strange behavior. When a trade is placed through IB itself not M...
by TIKITRADER
19 Apr 2011
Forum: MultiCharts
Topic: MC 7 Beta 2 - Questions/Issues
Replies: 30
Views: 3590

Re: MC 7 Beta 2 - Questions/Issues

Here is an issue on the order and position tracker. Sim trade- IB, order and position tracker shows no open position although the IB platform shows there is an open order. See jing http://www.screencast.com/users/TraderClips/folders/Jing/media/20c2429f-ac42-41bf-89e2-a7fbea4d1355 Dave, thanks for wa...
by TIKITRADER
19 Apr 2011
Forum: MultiCharts
Topic: MC 7 Beta 2 - Questions/Issues
Replies: 30
Views: 3590

Re: MC 7 Beta 2 - Questions/Issues

Gave a try and tested a live trade on MC7beta 2.

Some buttons are disabled on chart trader and objects missing.
see attached.

Dave, thank you and also to the MC staff.
by TIKITRADER
18 Apr 2011
Forum: MultiCharts
Topic: MC 7 Beta 2 - Questions/Issues
Replies: 30
Views: 3590

Re: MC 7 Beta 2 - Questions/Issues

Sorry to hear about your frustrations. I just tried it on MC7 B2 - opened a compiled signal and then an indicator - any change causes the COMPILED sign to go away. SAVED goes away also, but now it gets saved pretty often, so that comes back. Can you come show us? A video will not be as useful, we m...
by TIKITRADER
18 Apr 2011
Forum: MultiCharts
Topic: MC 7 Beta 2 - Questions/Issues
Replies: 30
Views: 3590

Re: MC 7 Beta 2 - Questions/Issues

Spent a quite a bit of time this morning with support to fix the issue with the processes. A fix was applied, now looks to have not worked. Processes are running and MC is closed about 3:15 est on an IB sim connection. Beta2 is experiencing some problems at this time. If the fix DID NOT work, pleas...
by TIKITRADER
15 Apr 2011
Forum: MultiCharts
Topic: MC 7 Beta 2 - Questions/Issues
Replies: 30
Views: 3590

Re: MC 7 Beta 2 - Questions/Issues

Spent a quite a bit of time this morning with support to fix the issue with the processes. A fix was applied, now looks to have not worked.
Processes are running and MC is closed about 3:15 est on an IB sim connection.
Beta2 is experiencing some problems at this time.
by TIKITRADER
15 Apr 2011
Forum: MultiCharts
Topic: MC 7 Beta 2 - Questions/Issues
Replies: 30
Views: 3590

Re: MC 7 Beta 2 - Questions/Issues

This may be an issue also. MC7 beta 2 Running ib gateway sim mode to try out again this morning. I connected fine and placed a sim trade. Logged off to see if there was a problem with the processes. Opened MC up and attempted to connect to IB. Processes at this time were fine another problem surface...
by TIKITRADER
14 Apr 2011
Forum: MultiCharts
Topic: MC 7 Beta 2 - Questions/Issues
Replies: 30
Views: 3590

Re: MC 7 Beta 2 - Questions/Issues

ok, Did give it a try multiple times and processes are running after closing MC. At times when I did get MC running it freezes and screen goes white.
I had all problems while connected to Ib sim, Ib gateway, Ib live.
by TIKITRADER
14 Apr 2011
Forum: MultiCharts
Topic: MC 7 Beta 2 - Questions/Issues
Replies: 30
Views: 3590

Re: MC 7 Beta 2 - Questions/Issues

When I shut down and opened MC7 beta 2 it would not launch. Then closed MC and looked at task manager. There were MC processes open although MC was closed.
Ended each process and was able to launch mc again.
by TIKITRADER
14 Apr 2011
Forum: MultiCharts
Topic: MC 7 Beta 1 - Questions/Issues
Replies: 55
Views: 7909

Re: MC 7 Beta - Questions/Issues

Also I would like to know if this can be changed. When opening a new chart, or when opening a new workspace, the MC account selector displays two different accounts, one account in the chart trader and a different account above chart. If the account selector can open the same account in all selectio...
by TIKITRADER
14 Apr 2011
Forum: MultiCharts
Topic: MC 7 Beta 1 - Questions/Issues
Replies: 55
Views: 7909

Re: MC 7 Beta - Questions/Issues

Here is the log that shows a disconnect to IB live.
by TIKITRADER
14 Apr 2011
Forum: MultiCharts
Topic: MC 7 Beta 1 - Questions/Issues
Replies: 55
Views: 7909

Re: MC 7 Beta - Questions/Issues

When I connect MC beta 7 to IB live, not the sim... the account selector for IB keeps changing to "all ". In sim mode I can select a sub account and trade that sub account. In live IB - MC 7 beta connection I cannot select a sub account as it switches IB accounts to "all" which includes an IB maste...
by TIKITRADER
13 Apr 2011
Forum: MultiCharts
Topic: MC 7 Beta 1 - Questions/Issues
Replies: 55
Views: 7909

Re: MC 7 Beta - Questions/Issues

When I connect MC beta 7 to IB live, not the sim... the account selector for IB keeps changing to "all ". In sim mode I can select a sub account and trade that sub account. In live IB - MC 7 beta connection I cannot select a sub account as it switches IB accounts to "all" which includes an IB master...
by TIKITRADER
08 Apr 2011
Forum: MultiCharts
Topic: MC 7 Beta 1 - Questions/Issues
Replies: 55
Views: 7909

Re: MC 7 Beta - Questions/Issues

Simple question, When I open a second instance of MC, I would like the chart trading not to connect to the broker that the first instance is connected to. ( this is choosing to only have one broker open at that time ) At this moment when I open one instance of MC and connect to IB, I then open a sec...
by TIKITRADER
05 Apr 2011
Forum: MultiCharts
Topic: MULTICHARTS 7 BETA 1 RELEASE
Replies: 63
Views: 11565

Re: MULTICHARTS 7 BETA 1 RELEASE

Thanks for Beta 7, very nice improvements, looks great.
Any possibility of the MC open p&l ( chart trader, OPT, flag) for Interactive Broker orders not to lag IB p&l ?
MC open p&l still lags IB open p&l.
by TIKITRADER
07 Mar 2011
Forum: MultiCharts
Topic: Format Study- Input Grouping
Replies: 1
Views: 429

Format Study- Input Grouping

Is there any way inputs can be given a label for grouping ?

In this way when opening format studies/ inputs, the inputs will be grouped into labeled sections instead of one long list.
by TIKITRADER
13 Feb 2011
Forum: MultiCharts
Topic: MC DT FeedBack
Replies: 31
Views: 4731

Re: MC DT FeedBack

geizer... your ideas on the order panel are great. In addition to your suggestions also to add tabs for the the selections and utilize the space even greater. If the possibility of T&S entered this could also work in this very usable space. see image http://www.multicharts.com/discussion/download/fi...
by TIKITRADER
12 Feb 2011
Forum: MultiCharts
Topic: Strong hands indicator
Replies: 2
Views: 792

Re: Strong hands indicator

@ndy, It is not possible to write your own indicator for the free MCDT version. This is from the MultiCharts Discretionary Trader (Alpha) page. "This free version was designed specifically for traders that don’t need custom indicators or algorithmic trading. Make sure you compare MultiCharts DT to t...
by TIKITRADER
11 Feb 2011
Forum: MultiCharts
Topic: MultiCharts DT Alpha 3
Replies: 8
Views: 1944

Re: MultiCharts DT Alpha 3

when I was prompted to update to alpha 3, the update failed. tried again no luck. reinstalled and it was fine. possible it was just something on my end. very minor... but still exists when right click on symbol name, the format symbol menu does not open as it does in regular version. ...thanks for t...
by TIKITRADER
02 Feb 2011
Forum: MultiCharts
Topic: strange P/L in Crude
Replies: 4
Views: 1288

Re: strange P/L in Crude

also something I mentioned in the past...
within the flag if percent is selected, percent shows 0% at times. looks to be intermittent. sometimes it works fine.
here is that same example with percent selected.
by TIKITRADER
02 Feb 2011
Forum: MultiCharts
Topic: strange P/L in Crude
Replies: 4
Views: 1288

Re: strange P/L in Crude

I get that also on ES when currency is selected the p&l shows .25 tick. p&l in the flag also lags but I think this is known issue with IB to MC as it also happens in the position and order tracker. IB shows one p&l and position/order tracker can lag IB at times
by TIKITRADER
01 Feb 2011
Forum: MultiCharts
Topic: MultiCharts Discretionary Trader -- Installation & Set Up
Replies: 30
Views: 7885

Re: What is MultiCharts Discretionary Trader

And any issues with running the licensed MultiCharts and MultiCharts Discretionary Trader on the same computer at the same time? You may already have an answer to this but for those who don't this is from the blog... ------------------------------------------------------------------------------- Mi...
by TIKITRADER
25 Jan 2011
Forum: MultiCharts
Topic: MC 7.0 Pre Alpha
Replies: 143
Views: 13137

Re: MC 7.0 Pre Alpha

Hi, when I open a position from the chart and close this position with the „X“ marked on the chart and I want to close the connection to IB – MC keeps on telling me that there are 2 open positions. It happened today and last week - but not yesterday. Shouldn’t MC realize that there isn’t any positi...
by TIKITRADER
25 Jan 2011
Forum: MultiCharts
Topic: MC 7.0 Pre Alpha
Replies: 143
Views: 13137

Re: MC 7.0 Pre Alpha

Thanks Dave,

For whatever reason it is working fine now. If the problem is intermittent I will let you know.
by TIKITRADER
23 Jan 2011
Forum: MultiCharts
Topic: MC 7.0 Pre Alpha
Replies: 143
Views: 13137

Re: MC 7.0 Pre Alpha

If selecting format chart trading/ pnl display unit...

percentage and points do not display.
by TIKITRADER
18 Jan 2011
Forum: MultiCharts
Topic: VOTE FOR MULTICHARTS!
Replies: 18
Views: 1835

Re: VOTE FOR MULTICHARTS!

Wow MC team swept the poll......

Congrats !
by TIKITRADER
28 Dec 2010
Forum: MultiCharts
Topic: MC 7.0 Pre Alpha
Replies: 143
Views: 13137

Re: MC 7.0 Pre Alpha

Is it possible to add a time/date stamp to when a pending order was generated on the chart ?
Pending Order generated stamp as in the image attached, also with the option to toggle the time, date, or both on and off.

Thanks
by TIKITRADER
23 Dec 2010
Forum: MultiCharts
Topic: Happy Holidays!
Replies: 6
Views: 846

Re: Happy Holidays!

Beautiful, peaceful wishes to all.
by TIKITRADER
17 Dec 2010
Forum: MultiCharts
Topic: MC 7.0 Pre Alpha
Replies: 143
Views: 13137

Re: MC 7.0 Pre Alpha

We have made a test: - Order can be canceled 1-3 seconds after it has been sent. - The confirmation of order cancellation gets 0.5 - 2 seconds. That is why sometimes the delay is up to 5 seconds if you cancel the order immediately after sending it. Yes, this is what I have experienced. Thank you Dave
by TIKITRADER
16 Dec 2010
Forum: MultiCharts
Topic: MC 7.0 Pre Alpha
Replies: 143
Views: 13137

Re: MC 7.0 Pre Alpha

Noticed when I place an order on the DOM, then select the " X " to cancel, the request to cancel is very slow and takes some to for the order to be pulled from the DOM.
Also the cancel x button located below, same very slow to respond.

Anyone else experience this ?
by TIKITRADER
16 Dec 2010
Forum: MultiCharts
Topic: MC 7.0 Pre Alpha
Replies: 143
Views: 13137

Re: MC 7.0 Pre Alpha

Is there a way to show the volume levels in histogram, at each level of price on the DOM ?
I may have missed a way to do this
Dear TIKITRADER,

This is not possible at the moment.

Thank you Dave for a quick reply
by TIKITRADER
16 Dec 2010
Forum: MultiCharts
Topic: MC 7.0 Pre Alpha
Replies: 143
Views: 13137

Re: MC 7.0 Pre Alpha

Is there a way to show the volume profile in histogram, to the right or left on the DOM ?
I may have missed a way to do this

*edit to clarify
by TIKITRADER
11 Dec 2010
Forum: MultiCharts
Topic: VOTE FOR MULTICHARTS!
Replies: 18
Views: 1835

Re: VOTE FOR MULTICHARTS!

easy vote ... done !
by TIKITRADER
14 Aug 2010
Forum: MultiCharts
Topic: GUI issue with ''detach / minimize / resize / close wsp''
Replies: 14
Views: 866

Re: GUI issue with ''detach / minimize / resize / close wsp'

I know if you follow this image you can add separators where needed.

I have not tried it once separated, but maybe then you can move around where needed.
see image attached.

edit: just tried it no good
by TIKITRADER
15 May 2010
Forum: MultiCharts
Topic: Data provider
Replies: 4
Views: 822

$25.00 a month you can get stocks , options, forex, and futures with open E Cry sim platform. All live data and full functional platform that can be used to test out different things. Also you can use MC with OEC data. That is cheap for all it offers and there is a free 14 day trial before you decid...
by TIKITRADER
24 Mar 2010
Forum: MultiCharts
Topic: Automatic Trend Line Coloring
Replies: 1
Views: 1172

This is great thank you works very nice. I wish I could help to get it to change color without a new tick but have no idea.
added simple input TL_Style to change trendline

TL_SetStyle(Active_TL_ID,TL_Style);
by TIKITRADER
06 Jan 2010
Forum: MultiCharts
Topic: Duplicated daily bars (eSignal data feed)
Replies: 10
Views: 2918

Only once it happened to me about 2 months ago with the last MC version around that time. attached an image of that. OEC is the data. This is the ES daily chart. It cleared up by itself and did not return. Still have no idea why the daily bars doubled. I had posted this chart somewhere ( image attac...
by TIKITRADER
24 Dec 2009
Forum: MultiCharts
Topic: Happy Holidays
Replies: 2
Views: 592

Taking a minute here on this Christmas eve to wish everyone at MC Staff- Tssupport a wonderful Holiday and thanks for everything. Merry Christmas to all.
by TIKITRADER
17 Dec 2009
Forum: MultiCharts
Topic: Holiday season news
Replies: 14
Views: 3235

Nice . . . thanks this is great. Also OEC can now be used for auto trading. Thanks !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! beta 6 is excellent.
by TIKITRADER
14 Dec 2009
Forum: MultiCharts
Topic: MultiCharts 6 is coming soon... See enclosed.
Replies: 35
Views: 8531

Thanks to everyone involved working on MC6 . . . looking forward to it.
by TIKITRADER
04 Dec 2009
Forum: MultiCharts
Topic: Folders for Indicators inside PLE and Studies List
Replies: 12
Views: 1758

Missing are folders inside a chart, also when selecting file-open. I would like the ability to create folders, then the folders would exist every where you open an indicator, signal, function. When opening in a chart it would be neat to see all in folders for quick easy access. Where a File-Open exi...
by TIKITRADER
03 Dec 2009
Forum: MultiCharts
Topic: Folders for Indicators inside PLE and Studies List
Replies: 12
Views: 1758

more along this line...

Yes TJ. This is exactly the type of addition that would be so useful. I have indicators I would like to group in folders so I wouldn't have to scroll through the entire list.

Really makes everything quick to find and neatly placed.

Great addition to have
by TIKITRADER
03 Dec 2009
Forum: MultiCharts
Topic: Folders for Indicators inside PLE and Studies List
Replies: 12
Views: 1758

Folders for Indicators inside PLE and Studies List

Does there exist a way to place indicators into folders for grouping instead of one long running list ?
For the PLE, and also in the studies list on a chart it would be very handy for sorting out everything.

If it does not exist can it be added in future ?
by TIKITRADER
22 Nov 2009
Forum: MultiCharts
Topic: VOTE FOR MULTICHARTS!
Replies: 11
Views: 2493

Its a go . . . all the best !
by TIKITRADER
29 Sep 2009
Forum: MultiCharts
Topic: Multicharts with Linux
Replies: 2
Views: 1868

Has this changed as of now ?

Will MC run on Linux through the use of Wine ( www.winehq.org/about/ ) for windows apps ?
by TIKITRADER
01 Sep 2009
Forum: MultiCharts
Topic: Connecting MC to Open ECry data
Replies: 5
Views: 1903

if you did not receive this by now, here is a reply from OEC This should have your data connected to Multicharts shortly --------------------------------------------------------------------------- OEC Production Mandatory Release - Update As you are aware, On Friday August 28, 2009 (after the close)...
by TIKITRADER
01 Sep 2009
Forum: MultiCharts
Topic: Connecting MC to Open ECry data
Replies: 5
Views: 1903

Yes it is related to the upgrade. They were down almost all day today Tuesday ,on and off again. Their own platform had no data so it is not possible to connect.
I am running again now, and that is both sim and live account. OEC will have this resolved quickly.
by TIKITRADER
24 Aug 2009
Forum: MultiCharts
Topic: MC 5.5 - Windows7 build 7100 64bit
Replies: 8
Views: 1838

MC 5.5 - Windows7 build 7100 64bit

Trying out W7 64bit with MC. First time today. Had very small issue with pop up for compatability issues for QM show up at first. Shut down and opened again. It is running nicely in W7 right now. Imported all workspaces easily and they are working fine. Indicators/ functions imported and compiled no...
by TIKITRADER
18 Aug 2009
Forum: MultiCharts
Topic: OEC -- libraries wasn't registered
Replies: 18
Views: 4602

Spent some time with support and resolved the issue. For some reason an OEC dll file name was changed. That caused the connection problem. I am not sure how that could have possibly happened, but support resolved it. Thanks very much to support for their patience, professionalism, and resolving this...
by TIKITRADER
17 Aug 2009
Forum: MultiCharts
Topic: OEC -- libraries wasn't registered
Replies: 18
Views: 4602

I have the OEC sim account open today. I ran the OEC3_3 batch files again and entered the login info into the data feed confguration. I cannot connect with the sim account now either. I am posting this with no complaints. It is so anyone experiencing this can read here and maybe get the help they ne...
by TIKITRADER
14 Aug 2009
Forum: MultiCharts
Topic: OEC -- libraries wasn't registered
Replies: 18
Views: 4602

I no longer have a sim account. I used to use it for MC, and use live oec account for trades. I simplified it to two passwords for live OEC account / MC.
I will go back to have two accounts. Always better for backup anyway.

Thanks Andrew
by TIKITRADER
14 Aug 2009
Forum: MultiCharts
Topic: OEC -- libraries wasn't registered
Replies: 18
Views: 4602

I switched last evening to the beta 5 version, as the beta 4 version had stopped connecting to the data feed.
Beta 4 is now having connection problems to OEC.
I did everything with beta 4 to connect as before, and could not connect on Prod server.

That is when I upgraded to beta 5.

Thanks for reply.
by TIKITRADER
14 Aug 2009
Forum: MultiCharts
Topic: OEC -- libraries wasn't registered
Replies: 18
Views: 4602

Intermittent data feed problems continue.

This is the live OEC feed that continues to disconnect.
I have installed 5.5 beta 5 build 2643.

I have not been able to connect since last evening and this morning.
image attached

* I did run the OEC 3_3 batch files again a few times
by TIKITRADER
13 Aug 2009
Forum: MultiCharts
Topic: OEC -- libraries wasn't registered
Replies: 18
Views: 4602

Thanks Andrew.

Beta 4 worked.
It was happening with the live data feed from OEC also.
It is fine now. I have no problems at all.
Data sever is connected to live feed and running smooth
by TIKITRADER
13 Aug 2009
Forum: MultiCharts
Topic: p2p - worm
Replies: 3
Views: 2013

Thank you Stanley.
I should have been a little clearer.
I did not think it came from the function itself. I have no idea how or why it attached itself to the function.
by TIKITRADER
13 Aug 2009
Forum: MultiCharts
Topic: p2p - worm
Replies: 3
Views: 2013

p2p - worm

I downloaded this indicator and function from here www.tssupport.com/support/base/?action=article&id=1317 I had just run one of the spyware programs and it detected P2P-Worm.Win32.KeyGener The worm is connected to the function of this indicator in the spyware list. Attached screenshot. Anyone know w...
by TIKITRADER
12 Aug 2009
Forum: MultiCharts
Topic: Goodbye from Marina Pashkova
Replies: 22
Views: 5293

Marina,

I can not thank you enough for all.
You have been far too kind in all your help.

I wish you a very beautiful life.
by TIKITRADER
12 Aug 2009
Forum: MultiCharts
Topic: OEC -- libraries wasn't registered
Replies: 18
Views: 4602

I did install beta 4. I ran OEC batch files once after installation. I have not had a problem since it is working fine.
by TIKITRADER
07 Aug 2009
Forum: MultiCharts
Topic: OEC -- libraries wasn't registered
Replies: 18
Views: 4602

Intermittent problem continues.

The only way I can now get data from OEC is to run the OEC 3_3 batch files each and every time before I open MC. If I do not run them there is no connection, no data at all.
Any idea what is the cause of this ?
by TIKITRADER
06 Aug 2009
Forum: MultiCharts
Topic: OEC -- libraries wasn't registered
Replies: 18
Views: 4602

I have run the OEC 3_3 batch files again this evening and now connecting. Not sure why this is intermittent.
by TIKITRADER
06 Aug 2009
Forum: MultiCharts
Topic: OEC -- libraries wasn't registered
Replies: 18
Views: 4602

OEC -- libraries wasn't registered

Connection problem to OEC. Past few days I have not been able to get data feed connection to OEC. Staff here was great and helped me two days in a row. They recognized the problem as one of the libraries wasn't registered, even when I installed the new version 5.5 beta 3 over the Gold version that h...

Go to advanced search