Search found 12 matches

by christianrichter
23 Feb 2011
Forum: MultiCharts
Topic: New IB API Update (Mon Feb 14, 2011)
Replies: 16
Views: 4870

Re: New IB API Update (Mon Feb 14, 2011)

Please use Rollover Condition - Time in custom futures settings in the Quote Manager. This should solve the issue.
Thanks Dave - works perfect now!
by christianrichter
18 Feb 2011
Forum: MultiCharts
Topic: New IB API Update (Mon Feb 14, 2011)
Replies: 16
Views: 4870

Re: New IB API Update (Mon Feb 14, 2011)

Works fine for me but it seems I get another issue. Even before the update - but basically since today when I installed the new TWS version I have trouble with MC plotting realtime Crude Oil futures. All other items (that I plot) are updated tick by tick as expected. Only Crude oil does not although...
by christianrichter
27 Jan 2011
Forum: MultiCharts
Topic: Custom Futures Issue
Replies: 8
Views: 769

Re: Custom Futures Issue

Many Thanks for the quick response and help!!
by christianrichter
27 Jan 2011
Forum: MultiCharts
Topic: Custom Futures Issue
Replies: 8
Views: 769

Re: Custom Futures Issue

Ahh right, a copy. But why eSignal if I use IB? On the other hand, isn't the 6A root wrong then and a rename from 6A to AUD would do? The eSignal root specifies "- Globex" in the description but does not have this exchange set either... . I will create a copy for now but a change to the 6A Globex sy...
by christianrichter
24 Jan 2011
Forum: MultiCharts
Topic: Custom Futures Issue
Replies: 8
Views: 769

Re: Custom Futures Issue

Thanks, changing all futures contracts to root 6A worked. I am not sure how to change the custom future root (AUD wasn't available).

Thanks!
by christianrichter
20 Jan 2011
Forum: MultiCharts
Topic: Custom Futures Issue
Replies: 8
Views: 769

Re: Custom Futures Issue

Ping
by christianrichter
15 Jan 2011
Forum: MultiCharts
Topic: Custom Futures Issue
Replies: 8
Views: 769

Custom Futures Issue

Hi MC team, I seem to have an issue creating a custom futures contract for the Australian dollar. My steps are detailed below: 1) I created the custom contract as shown in the screen shots CustFut_*.png 2) I added the individual contracts as shown in FuturesAdded.png 3) I try to create a chart and g...
by christianrichter
22 Sep 2010
Forum: MultiCharts
Topic: [Bug?] Down volume in Renko charts not correct shown
Replies: 4
Views: 667

Re: [Bug?] Down volume in Renko charts not correct shown

Hi Dave, may I also add another thought with backtesting on renko charts. As Renko charts only plot a new box in a direction once the price broke the pre-defined setting, prices are allowed to fluctuate between these boundaries. As an example, we use 1.0 renko boxes and 0.25 ticks. A new renko box i...
by christianrichter
22 Sep 2010
Forum: MultiCharts
Topic: [Bug?] Down volume in Renko charts not correct shown
Replies: 4
Views: 667

Re: [Bug?] Down volume in Renko charts not correct shown

Hi Dave, Steps to reproduce: - Create a Renko Chart of any instrument - Add the volume indicator Expected result: - Volume is shown on up and down renko boxes Actual result: - Volume is only shown on up boxes (see screen-shot) I fixed it for me by changing the volume indicator code to the following:...
by christianrichter
22 Sep 2010
Forum: MultiCharts
Topic: [Bug?] Down volume in Renko charts not correct shown
Replies: 4
Views: 667

[Bug?] Down volume in Renko charts not correct shown

When adding the volume indicator, the up volume is shown correct in the indicator bu the down volume is not. Is there a way to change this? I tried Up volume and down volume but no success.

Thanks!

Add: The value DownTicks seem to have this data - so it can be fixed manually in the indicator.
by christianrichter
27 Aug 2010
Forum: MultiCharts
Topic: Multicharts 6.01 official release feedback
Replies: 79
Views: 10906

Re: Multicharts 6.01 official release feedback

... When I start MC everything is fine, but tsserver.exe blocks a whole MCU core for at least the first 20 minutes. After around 5 minutes past the start (a full CPU core seems still busy with something) I see the first issues in terms of data delay - which yields to potentially wrong orders and th...
by christianrichter
20 Aug 2010
Forum: MultiCharts
Topic: Multicharts 6.01 official release feedback
Replies: 79
Views: 10906

Re: Multicharts 6.01 official release feedback

I seem to have an issue that I did not have with version 5.5 (or maybe I just did not realize initially). When I start MC everything is fine, but tsserver.exe blocks a whole MCU core for at least the first 20 minutes. After around 5 minutes past the start (a full CPU core seems still busy with somet...

Go to advanced search