Delete Data of a symbol  [SOLVED]

Questions about MultiCharts and user contributed studies.
Bulli
Posts: 16
Joined: 27 Oct 2012
Location: Brazil
Has thanked: 6 times
Been thanked: 7 times
Contact:

Delete Data of a symbol

Postby Bulli » 25 Nov 2013

Hi,

Is there a way to force MultiCharts to request a FRESH download of data instead of using the cached one?

Or the only way is to delete the data and clear cache of a symbol from QuoteManager?

Thank you in advance.
Bulli Castelo

User avatar
TJ
Posts: 7319
Joined: 29 Aug 2006
Location: Global Citizen
Has thanked: 992 times
Been thanked: 2085 times

Re: Delete Data of a symbol  [SOLVED]

Postby TJ » 25 Nov 2013

Hi,
Is there a way to force MultiCharts to request a FRESH download of data instead of using the cached one?
Or the only way is to delete the data and clear cache of a symbol from QuoteManager?
Thank you in advance.
Bulli Castelo
View > Reload

Bulli
Posts: 16
Joined: 27 Oct 2012
Location: Brazil
Has thanked: 6 times
Been thanked: 7 times
Contact:

Re: Delete Data of a symbol

Postby Bulli » 25 Nov 2013

Thanks, I did not know that it would reload fresh data, I thought it would get data from cache plus new just to fill the gaps.

User avatar
MAtricks
Posts: 789
Joined: 09 Apr 2012
Has thanked: 286 times
Been thanked: 279 times

Re: Delete Data of a symbol

Postby MAtricks » 25 Nov 2013

1. Quote manager -> right click Symbol -> Delete data
2. Reload chart in Multicharts

sptrader
Posts: 713
Joined: 09 Apr 2010
Location: Colorado
Has thanked: 477 times
Been thanked: 262 times
Contact:

Re: Delete Data of a symbol

Postby sptrader » 25 Nov 2013

When I get bad data (corrupt database) , I go to quote manager- clear cache, then delete data and sometimes even delete the symbol, then re-create the symbol and reload data...

Once you have a good database, it's wise to make a backup folder of data, so you can just replace the old data, if it ever gets corrupted..


Return to “MultiCharts”