Daily Charts - eSignal (last bar not printed)

Questions about MultiCharts and user contributed studies.
cael
Posts:89
Joined:06 Sep 2006
Has thanked: 2 times
Daily Charts - eSignal (last bar not printed)

Postby cael » 04 Mar 2008

My time zone is GMT + 8 and I run my computer in that time zone. When plotting American stocks from eSignal, I find that yesterday's bar is missing. The same bar appears on eSignals own charting application. I check the US symbols and its time zone and session times are the default settings and are correct. When I use quote manager to check the downloaded data, the bar missing from the chart is not in the database either.

nomad4x
Posts:6
Joined:31 Oct 2006

Postby nomad4x » 04 Mar 2008

I'm getting the same issue, had to switch to 1440 minutes which has limited history....

User avatar
Andrew Kirillov
Posts:1589
Joined:28 Jul 2005
Has thanked: 2 times
Been thanked: 31 times
Contact:

Postby Andrew Kirillov » 04 Mar 2008

Could you tell me two things:
1. What is your local time when you request data?
2. Please send me a picture of your QuoteManager->Edit Symbol->Sessions.

nomad4x
Posts:6
Joined:31 Oct 2006

Postby nomad4x » 04 Mar 2008

Hi Anderw,

I upgraded to the latest version last night and today I'm not having any issues with e-Signal and daily bars.

Thanks

cael
Posts:89
Joined:06 Sep 2006
Has thanked: 2 times

Postby cael » 04 Mar 2008

I did not do anything and the problem went away. I suspect it depends on what time I use multicharts! However I will be sure to do what Andrew says the next time this problem happens.

User avatar
Andrew Kirillov
Posts:1589
Joined:28 Jul 2005
Has thanked: 2 times
Been thanked: 31 times
Contact:

Postby Andrew Kirillov » 05 Mar 2008

Thank you. Please keep me informed!


Return to “MultiCharts”