TS Data not working in TS version 9.5 (Update 18)  [SOLVED]

Questions about MultiCharts and user contributed studies.
DaveAronow
Posts: 70
Joined: 20 Apr 2014
Has thanked: 9 times
Been thanked: 7 times

TS Data not working in TS version 9.5 (Update 18)

Postby DaveAronow » 26 Jun 2017

Hi just updated to TS version 9.5 (Update 18) over the weekend, data is no longer working. QuoteManager shows requests (no errors) but no data is returned. I switched to another data provider for now.

Forgot to mention, updated my MC to MultiCharts64 Version 10.0 Release (Build 14417) without it making any difference (I was using version 9 previously). Note I do not want to shut down TS and re-start now since it is autotrading some systems there. Will try that tonight to see if it makes any difference.

User avatar
Kristina MultiCharts
Posts: 63
Joined: 04 Sep 2014
Has thanked: 5 times
Been thanked: 34 times

Re: TS Data not working in TS version 9.5 (Update 18)

Postby Kristina MultiCharts » 27 Jun 2017

Hello,

Please roll back to Update 17 to be able to use TS data feed in MultiCharts. There were major changes in update 18 which we are currently adapting to. As soon as we have any updates regarding this we will let you know.

User avatar
Henry MultiСharts
Posts: 8514
Joined: 25 Aug 2011
Has thanked: 1213 times
Been thanked: 2734 times

Re: TS Data not working in TS version 9.5 (Update 18)  [SOLVED]

Postby Henry MultiСharts » 13 Jul 2017

TS updates (18-20) are now supported in MultiCharts 10.0 Release 8. Please update: viewtopic.php?t=50284&p=126454#p126454
These users thanked the author Henry MultiСharts for the post:
tozwp

DaveAronow
Posts: 70
Joined: 20 Apr 2014
Has thanked: 9 times
Been thanked: 7 times

Re: TS Data not working in TS version 9.5 (Update 18)

Postby DaveAronow » 13 Jul 2017

Thanks.


Return to “MultiCharts”