Can GVs be used in the MC stock scanner?  [SOLVED]

Questions about MultiCharts and user contributed studies.
bowlesj3
Posts: 2090
Joined: 21 Jul 2007
Has thanked: 197 times
Been thanked: 416 times

Can GVs be used in the MC stock scanner?

Postby bowlesj3 » 18 Jul 2017

Hi,

I have a simple question. Can Global Variables 2.2 be used in the MC stock scanner? I would need to pass some parameters back and forth between the Microsoft Access database program and the MC scanner (examples: SYMBOL_RSI_Level, Symbol_%R_Level, etc).

Thanks,
John

User avatar
ABC
Posts: 626
Joined: 16 Dec 2006
Has thanked: 119 times
Been thanked: 355 times
Contact:

Re: Can GVs be used in the MC stock scanner?

Postby ABC » 18 Jul 2017

bowlesj3,

Global Variables 2.3 works in the scanner. I don't recall testing it with 2.2, but I don't see why it shouldn't work.
I never tried it with Access, though.

Regards,

ABC

bowlesj3
Posts: 2090
Joined: 21 Jul 2007
Has thanked: 197 times
Been thanked: 416 times

Re: Can GVs be used in the MC stock scanner?

Postby bowlesj3 » 18 Jul 2017

Thanks ABC. That is good to know! My guess it is probably works with MS-Access.

So they finally upgraded from GV 2.2. That sounds great. That brings new questions such as (Have they increased the number of GVs?), (Where can I get the GV 2.3 or does it come with the latest MC release automatically?) (Where can I get the documentation on it?) and of course (is there anything new and exciting in GV 2.3?). GV 2.2 had a bug as well. I took a vacation from trading and I can't remember exactly what it was.

John
Last edited by bowlesj3 on 18 Jul 2017, edited 1 time in total.

User avatar
ABC
Posts: 626
Joined: 16 Dec 2006
Has thanked: 119 times
Been thanked: 355 times
Contact:

Re: Can GVs be used in the MC stock scanner?

Postby ABC » 18 Jul 2017

John,

the documentation and everything is available on the TS forum. I am not sure if you can find it somewhere on the net, but it might be possible.

Regards,

ABC

bowlesj3
Posts: 2090
Joined: 21 Jul 2007
Has thanked: 197 times
Been thanked: 416 times

Re: Can GVs be used in the MC stock scanner?  [SOLVED]

Postby bowlesj3 » 18 Jul 2017

Okay thanks ABC. I will investigate and learn about it soon. John


Return to “MultiCharts”