How To Auto Trade IB off Opentick Chart

Questions about MultiCharts and user contributed studies.
Thomas Mann
Posts: 173
Joined: 25 Aug 2007

How To Auto Trade IB off Opentick Chart

Postby Thomas Mann » 07 Dec 2008

Hi,
I am still trying to resolve how to use a Opentick tick chart to generate orders to IB. I posted a reply in the other thread I started the other day but got no answer. Has anyone else used a alternate tick feed to generate orders to IB ? I have verified the symbol in the dictionary is IB, but I still get the #55 error no matter what I do. COuld MC support please post the steps to do this for me so I can verify my settings.
Thanks

Thomas Mann
Posts: 173
Joined: 25 Aug 2007

Postby Thomas Mann » 10 Dec 2008

I am still waiting for a answer on how to do this.
Thanks

User avatar
TJ
Posts: 7232
Joined: 29 Aug 2006
Location: Global Citizen
Has thanked: 991 times
Been thanked: 2058 times

Postby TJ » 10 Dec 2008

use data1 data2?

User avatar
Marina Pashkova
Posts: 2758
Joined: 27 Jul 2007

Postby Marina Pashkova » 10 Dec 2008

Hi Thomas,

Could you please paste the link to that other post?

Thank you.

Thomas Mann
Posts: 173
Joined: 25 Aug 2007

Postby Thomas Mann » 10 Dec 2008

I am still trying to figure out how to run a strategy on a symbol from Opentick and trade the IB symbol when the trigger fires.
Thanks

http://forum.tssupport.com/viewtopic.ph ... homas+mann

Thomas Mann
Posts: 173
Joined: 25 Aug 2007

Still Waiting

Postby Thomas Mann » 16 Dec 2008

I am still waiting for help with how to trade a IB symbol off a strategy trigger on a Opentick chart.
Thanks

User avatar
Januson
Posts: 119
Joined: 18 Apr 2007
Location: Denmark

Postby Januson » 16 Dec 2008

What exactly is #55 error ?
Do you have a link to the other posting?

Thomas Mann
Posts: 173
Joined: 25 Aug 2007

Postby Thomas Mann » 17 Dec 2008

Hi,
Here is the original post I made on trying to figure out how to detect signals off the Opentick chart and have it send a order to IB. I tried what marina posted, but still get the #55 error from MC stating a invalid symbol name.
Thanks for the help.

http://forum.tssupport.com/viewtopic.ph ... homas+mann

User avatar
Marina Pashkova
Posts: 2758
Joined: 27 Jul 2007

Postby Marina Pashkova » 17 Dec 2008

Dear Thomas,

The underlying for this symbol can be checked in TWS (you'll see it if you switch to the underlying mode). From what I know, the underlying should be YM.

It sounds that some of the settings might still be incorrect. I would recommend contacting our customer support representatives on-line: this will be the fastest way to see what settings might be wrong/missing.

You could also send us a screenshot of your symbol dictionary settings - so that we could see right away if the problem is there or eslewhere.

Thank you.


Return to “MultiCharts”