PL Editor issue - with comments

Questions about MultiCharts and user contributed studies.
vking
Posts: 235
Joined: 21 May 2009
Has thanked: 51 times
Been thanked: 41 times

PL Editor issue - with comments

Postby vking » 28 Feb 2012

Hello MC Team - Running into a strange issue with 8 beta 1 - power language editor.

- When coding is being done - and would like to dynamically put some comments around a block PL editor doesn't process the comments correctly. First image below shows before compilation and second image is after compilation ( without any code changes). this would cause confusion to see if there is an additional braces or so that I forgot to remove. Any setting I can disable to have this function properly?

thanks.
Attachments
MC_After_Compile.jpg
Same code after compilation
MC_After_Compile.jpg (8.23 KiB) Viewed 195 times
MC_Before_Compile.jpg
code - before compilation
MC_Before_Compile.jpg (9.09 KiB) Viewed 202 times

User avatar
Henry MultiСharts
Posts: 8503
Joined: 25 Aug 2011
Has thanked: 1213 times
Been thanked: 2731 times

Re: PL Editor issue - with comments

Postby Henry MultiСharts » 29 Feb 2012

Hello Vking,

A third-party tool is used for highlighting the text. We have tried to fix this issue but it is not trivial, the tool needs to be written from scratch in order to change this behavior. We agree that current behavior can cause confusion, but it is just not worth the candles to rewrite the entire component.
These users thanked the author Henry MultiСharts for the post:
JoshM

vking
Posts: 235
Joined: 21 May 2009
Has thanked: 51 times
Been thanked: 41 times

Re: PL Editor issue - with comments

Postby vking » 29 Feb 2012

thanks Henry.


Return to “MultiCharts”