Refreshing chart with imported ascii data

Questions about MultiCharts and user contributed studies.
jl12
Posts: 209
Joined: 29 Jun 2007
Has thanked: 9 times
Been thanked: 8 times
Contact:

Refreshing chart with imported ascii data

Postby jl12 » 05 Sep 2012

I frequently need to update a dde instrument with ascii data.

Clearing the cash and reloading data does not update a chart with the new data, the only way seems to be to close and reopen MC.

Is this to be expected.

User avatar
Henry MultiСharts
Posts: 9132
Joined: 25 Aug 2011
Has thanked: 1260 times
Been thanked: 2929 times

Re: Refreshing chart with imported ascii data

Postby Henry MultiСharts » 05 Sep 2012

jl12, have you tried reloading the chart ?

jl12
Posts: 209
Joined: 29 Jun 2007
Has thanked: 9 times
Been thanked: 8 times
Contact:

Re: Refreshing chart with imported ascii data

Postby jl12 » 05 Sep 2012

Yes I have use reload and closed and opened the chart

User avatar
Henry MultiСharts
Posts: 9132
Joined: 25 Aug 2011
Has thanked: 1260 times
Been thanked: 2929 times

Re: Refreshing chart with imported ascii data

Postby Henry MultiСharts » 05 Sep 2012

jl12, how do you actually "update dde instrument with ascii data"?
What are the exact steps you do? Are you importing the data into dde instrument or using merging?


Return to “MultiCharts”