Run a signal from another signal?

Questions about MultiCharts .NET and user contributed studies.
SysInv
Posts: 27
Joined: 25 Nov 2012
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Run a signal from another signal?

Postby SysInv » 27 Jan 2013

I'm trying to run a signal from another signal, in order to create a "portfolio" of strategies that can be run from a signal instance. I could create my strategies as separate classed and use the all from one signal, but it would simplify things if I could program them as standard signals and also run then individually.

I've encountered various problems with different approaches, so I wonder if you anyone has a good solution to this?

Let's say I have SignalOne, SignalTwo and SignalThree that are separate signals that works fine individually. Any way I can load them from a "Manager" Signal so it's enough to only load the manager to a chart?

User avatar
Henry MultiСharts
Posts: 8378
Joined: 25 Aug 2011
Has thanked: 1199 times
Been thanked: 2677 times

Re: Run a signal from another signal?

Postby Henry MultiСharts » 28 Jan 2013

Hello SysInv,

We will try to implement this concept in our environment.
Once we have any results I will post them.

User avatar
Henry MultiСharts
Posts: 8378
Joined: 25 Aug 2011
Has thanked: 1199 times
Been thanked: 2677 times

Re: Run a signal from another signal?

Postby Henry MultiСharts » 29 Jan 2013

SysInv, unfortunately that is not possible to implement such concept with the current implementation of MultiCharts .Net.


Return to “MultiCharts .NET”