5000 Point setting for 5 Tick Range Bar on ER2

Questions about MultiCharts and user contributed studies.
mojotrader
Posts: 87
Joined: 07 Dec 2006

5000 Point setting for 5 Tick Range Bar on ER2

Postby mojotrader » 12 Dec 2006

There seems to be a problem with range bar (Point) settings on MC Beta. A 5000 Point setting displays a 5 tick (1/2 point) range bar on ER2. I use .5, 1.0, and 2.0 point range bars in ensign. The imposed limit of 10000 won't allow me to produce 2pt range bars in MC

Thanks,
~mojo

Chris
Posts: 150
Joined: 17 Nov 2005

Postby Chris » 12 Dec 2006

mojotrader,

check your settings for pricescale in QM. I bet you'll have 1/10000 (the standard for Globex). Change it to 1/100 and you'll need 50 for a 5 Tick Range Bar (5 if you change it to 1/10).

Chris

mojotrader
Posts: 87
Joined: 07 Dec 2006

Postby mojotrader » 12 Dec 2006

mojotrader,

check your settings for pricescale in QM. I bet you'll have 1/10000 (the standard for Globex). Change it to 1/100 and you'll need 50 for a 5 Tick Range Bar (5 if you change it to 1/10).

Chris


Thanks Chris, that worked.


Return to “MultiCharts”