Hotfix: data gaps and eSignal problems

Questions about MultiCharts and user contributed studies.
User avatar
Kate
Posts: 758
Joined: 08 Dec 2006

Hotfix: data gaps and eSignal problems

Postby Kate » 06 Mar 2007

This hot fix is intended to solve the eSignal connection problems (forever "establishing connection", stoppage and session breaks drawn incorrectly) and problems with missing data on N-minute charts.


Please overwrite the existing files located in Program Files\Common Files\TS Support\TSServer\Datafeeds\ and Program Files\Common Files\TS Support\Shared\ with the attached files.
Attachments
hotfix.zip
(590.5 KiB) Downloaded 386 times

User avatar
Geoff
Posts: 198
Joined: 18 Apr 2007
Has thanked: 15 times
Been thanked: 4 times

Postby Geoff » 18 Apr 2007

Is there a fix for DTN IQfeed as I experience the same problems here?

User avatar
Kate
Posts: 758
Joined: 08 Dec 2006

Postby Kate » 19 Apr 2007

Please specify what problems you have with IQfeed.

User avatar
Geoff
Posts: 198
Joined: 18 Apr 2007
Has thanked: 15 times
Been thanked: 4 times

Postby Geoff » 19 Apr 2007

Missing data gaps in minute charts. I installed the dll's from the hotfix above and so far the gaps go away with a CTRL-R to reload now where they did not before. So maybe this is fixed.

This morning I was unable to load a minute chart of LFM7 contract on LIFFE until after the market opened. It just hung with "establishing connection".

Minute charts take much longer to load than tick charts.

User avatar
Geoff
Posts: 198
Joined: 18 Apr 2007
Has thanked: 15 times
Been thanked: 4 times

Postby Geoff » 20 Apr 2007

Gaps are back today in YM data from when I shut down last night. CTRL-R has resulted in all yesterdays bars being lost. I cannot find any way to fill the gaps.

User avatar
Kate
Posts: 758
Joined: 08 Dec 2006

Postby Kate » 24 Apr 2007

Geoff,

Could you contact us via our Live Support and show us this problem?


Return to “MultiCharts”