Trial user question

Questions about MultiCharts and user contributed studies.
Guest

Trial user question

Postby Guest » 03 Apr 2007

Does anyone knows how to automatically refresh 50 symbols everyday using IB backfill ?

Preferably, i would like to be able to do this once every day at end of market close.. to prepare for tomorrow's opening.

thank you

User avatar
Kate
Posts: 758
Joined: 08 Dec 2006

Postby Kate » 03 Apr 2007

You can reload all your charts with .rld glob command in the Command line (View->Toolbars->Command line).

Guest

Postby Guest » 03 Apr 2007

I tried this .rld commandline... it is the same as the reload command right ?
It reloads the current chart windows.

As i mentioned, i have about 50 symbols.. and they are spread across many different charts across many different workspaces.

Do i have to do a .rld for every chart ? 50 symbols !!!
Is there a more efficient way ?

User avatar
Kate
Posts: 758
Joined: 08 Dec 2006

Postby Kate » 03 Apr 2007

Have you tried to use .rld glob? It should reload all the charts.

Guest

Postby Guest » 03 Apr 2007

1.
Does .rld glob reload all charts in the application or all charts in the workspace ?
I have some charts that i do not want to reload IB.

2. I do not always plot all the 50 symbols..... but i still want them to be refreshed does this commandline reload all of them too ?

3. For certain symbols... i plot a few days data on the chart... but i only want to reload say the last day's data.. how can this be done ?

thank you

Guest

Postby Guest » 05 Apr 2007

1.
Does .rld glob reload all charts in the application or all charts in the workspace ?
I have some charts that i do not want to reload IB.

2. I do not always plot all the 50 symbols..... but i still want them to be refreshed does this commandline reload all of them too ?

3. For certain symbols... i plot a few days data on the chart... but i only want to reload say the last day's data.. how can this be done ?

thank you


Any replies to my queries ?...

thank you

User avatar
Kate
Posts: 758
Joined: 08 Dec 2006

Postby Kate » 05 Apr 2007

1.
Does .rld glob reload all charts in the application or all charts in the workspace ?


.rld glob reloads all charts in the application.

2. I do not always plot all the 50 symbols..... but i still want them to be refreshed does this commandline reload all of them too ?


This command will reload data only if charts are open.

3. For certain symbols... i plot a few days data on the chart... but i only want to reload say the last day's data.. how can this be done ?


In this case you should use Save as to save your workspaces, then open them and select 1 day back in FormatSymbol window, when they are refreshed, you should use both workspaces.

Guest

Postby Guest » 05 Apr 2007

1.
Does .rld glob reload all charts in the application or all charts in the workspace ?


.rld glob reloads all charts in the application.

2. I do not always plot all the 50 symbols..... but i still want them to be refreshed does this commandline reload all of them too ?


This command will reload data only if charts are open.

3. For certain symbols... i plot a few days data on the chart... but i only want to reload say the last day's data.. how can this be done ?


In this case you should use Save as to save your workspaces, then open them and select 1 day back in FormatSymbol window, when they are refreshed, you should use both workspaces.


hmm.....

Did you try doing this with 50 symbols ?
It is just too much work.. especially if this list changes from time to time.

I prefer to spend my time trading than doing all this.

As of now.. i'd rather stick to MetaServer RT 3.2 with TS.... at least i can just leave my computer on after market hours, it will to automatically download the data and next morning everything is ready for market open.
That is what i called efficient !


Return to “MultiCharts”