How handle the TS "showme"

Questions about MultiCharts and user contributed studies.
crazy_phil
Posts: 20
Joined: 08 Mar 2007

How handle the TS "showme"

Postby crazy_phil » 30 Jun 2007

Hello,

Where can I find the notion of TS2000's Show me in PLeditor

for now, I just use an imported showme from my TS and modify code

how can I do it when just creating a new one .

regards
Philippe

User avatar
ABC
Posts: 520
Joined: 16 Dec 2006
Has thanked: 111 times
Been thanked: 295 times
Contact:

Postby ABC » 02 Jul 2007

Philippe,

a TS Show Me is similar to an indicator, only that it's plots come as dots by default. So you can just create a new indicator in MC and configure the plot style to be a dot.

Regards,

ABC

crazy_phil
Posts: 20
Joined: 08 Mar 2007

Postby crazy_phil » 02 Jul 2007

Thanks ABC

Did'nt think I was so stupide

Philippe


Return to “MultiCharts”