Power Langauage Tutorial

Questions about MultiCharts and user contributed studies.
deobisnath
Posts: 40
Joined: 17 Jul 2007

Power Langauage Tutorial

Postby deobisnath » 18 Jul 2007

Hi:
Is Power Language the same as Easy Language? If no, can I use Easy Language to code instead of PL?
Where do I get a tutorial? or info on learning Power Language.

Thanks

Deo

Guest

Postby Guest » 18 Jul 2007

The Power Language is a subset of EasyLanguage.

Not all the EasyLanguage keywords are supported.


see here:
http://forum.tssupport.com/viewtopic.php?t=3187

User avatar
Andrew Kirillov
Posts: 1589
Joined: 28 Jul 2005
Has thanked: 2 times
Been thanked: 31 times
Contact:

Postby Andrew Kirillov » 19 Jul 2007

It is necessary to mention that a subset is not absolutely correct wording here. PowerLanguage has functions that are not available in original EasyLanguage.

momentum
Posts: 318
Joined: 23 Nov 2005
Has thanked: 8 times
Been thanked: 14 times

Postby momentum » 20 Jul 2007

Andrew, is there a separate list of these EXTRA words and what they do?

deobisnath
Posts: 40
Joined: 17 Jul 2007

Can I code my trading systems in Easy Language ?

Postby deobisnath » 22 Jul 2007

I just want to use one of Power or Easy language, preferably Easy Language. Can I use Easy Language to code my trading systems and backtest in Multicharts?

Thanks,

Deo

User avatar
Andrew Kirillov
Posts: 1589
Joined: 28 Jul 2005
Has thanked: 2 times
Been thanked: 31 times
Contact:

Postby Andrew Kirillov » 23 Jul 2007

Andrew, is there a separate list of these EXTRA words and what they do?


You can see it here:
http://forum.tssupport.com/viewtopic.php?t=3187
We are working on documentation now to make it user-friendly and easy to access.

User avatar
Andrew Kirillov
Posts: 1589
Joined: 28 Jul 2005
Has thanked: 2 times
Been thanked: 31 times
Contact:

Re: Can I code my trading systems in Easy Language ?

Postby Andrew Kirillov » 23 Jul 2007

I just want to use one of Power or Easy language, preferably Easy Language. Can I use Easy Language to code my trading systems and backtest in Multicharts?

Thanks,

Deo


Yes, you can. Please more information here:
http://www.tssupport.com/support/tutorials/

Guest

Postby Guest » 24 Jul 2007

It is necessary to mention that a subset is not absolutely correct wording here. PowerLanguage has functions that are not available in original EasyLanguage.

can you add "GOTO" to the powerlanguage keywords ?

User avatar
Andrew Kirillov
Posts: 1589
Joined: 28 Jul 2005
Has thanked: 2 times
Been thanked: 31 times
Contact:

Postby Andrew Kirillov » 25 Jul 2007

Please add it to our feature request thread.


Return to “MultiCharts”