Signals appearing and disappearing in auto-trading

Questions about MultiCharts and user contributed studies.
guest

Signals appearing and disappearing in auto-trading

Postby guest » 01 Aug 2007

This happens if your on the same bar as the signal. Do this to replicate the bug.

buy 1 contract at 1440 on stop;

1) Apply signal to chart. Do not turn on autotrading yet.
2) When price crosses 1440, you will see that multicharts generated a signal. Great. No prblem.
3) Wait until price falls under 1440.
4) Turn on auto trading.
5) The signal disappears!
6) When price touches 1440 again, the signal will reappear.

User avatar
Andrew Kirillov
Posts: 1589
Joined: 28 Jul 2005
Has thanked: 2 times
Been thanked: 31 times
Contact:

Postby Andrew Kirillov » 01 Aug 2007

Please send me a functional script. The one you posted is incrorrect.

guest

Postby guest » 01 Aug 2007

hi andrew, what do you mean a functional script? is this what you mean?

buy 1 contract next bar at 1440 on stop;

you do not need to use my exact code. just use any code you want. the point is that after you turn on auto-trade, the signal seems to recalculate based on the real-time price. if the real-time price happens to be lower than the buy stop price AND you're still on the same bar, then the signal disappears.

i hope i am not upsetting you guys. i think multicharts is great and i know you guys work very hard. it's a great product. i just want to help you guys make it perfect.

User avatar
Andrew Kirillov
Posts: 1589
Joined: 28 Jul 2005
Has thanked: 2 times
Been thanked: 31 times
Contact:

Postby Andrew Kirillov » 07 Aug 2007

I tried to reproduce the problem, but failed.
The signal didn't disappear after I set auto-trading on. See attached screenshots.
It means there are some conditions that lead to the problem. Please try to figure out what I should do to reproduce it.
Attachments
before.PNG
before.PNG (52.12 KiB) Viewed 272 times
after.PNG
after.PNG (54.44 KiB) Viewed 276 times


Return to “MultiCharts”