"no data" when trying to open a stock chart

Questions about MultiCharts and user contributed studies.
flier6
Posts: 9
Joined: 16 Aug 2007

"no data" when trying to open a stock chart

Postby flier6 » 01 Sep 2007

I'm able to open futures charts but when I try to open charts for IBM, it says "establishing connection" and then "no data."
I'm able to add the symbol to the quote manager and connect it and the event log looks like it's downloading data but I always get "no data."

Thanks

User avatar
TJ
Posts: 6598
Joined: 29 Aug 2006
Location: Global Citizen
Has thanked: 971 times
Been thanked: 1909 times

Postby TJ » 02 Sep 2007

1. check your data feed. make sure it is online.
2. make sure you are subscribed to the exchange.
3. make sure the length of the data is available.
e.g. some data feed only provide 5 yrs of history, if you request 10 yrs, then you might not get a response.

flier6
Posts: 9
Joined: 16 Aug 2007

Postby flier6 » 02 Sep 2007

TJ,
Thanks for the reply. I've done all of those things but still not getting anything. Like I said before, the event log indicates that data is downloading but the price bars never appear.

Sergee
Posts: 6
Joined: 18 Jul 2007
Contact:

"No data" ?

Postby Sergee » 03 Sep 2007

Hi flier6, it appears that we'll have to take a look at your issue personally via HelpDesk remote desktop connection utility in order to make correct settings and eliminate your problem. Please contact us within our working hours (6:30 AM to 1:30 PM EST) via our LiveChat which you can join from this page:
messenger.providesupport.com/messenger/tssupport.html

We'll connect to your PC remotely and take care of your issue.


Return to “MultiCharts”