PLEditor has no right mouse click?

Questions about MultiCharts and user contributed studies.
User avatar
TJ
Posts: 7181
Joined: 29 Aug 2006
Location: Global Citizen
Has thanked: 990 times
Been thanked: 2049 times

PLEditor has no right mouse click?

Postby TJ » 18 Jan 2008

PLEditor has no right mouse click options?

I am used to using the right mouse click to select copy and paste.

Can MC add this to the suggestions?

User avatar
ABC
Posts: 628
Joined: 16 Dec 2006
Has thanked: 119 times
Been thanked: 355 times
Contact:

Postby ABC » 18 Jan 2008

TJ,
it already has this function, but I don't understand why it's not working for you.

Best regards,
ABC

User avatar
TJ
Posts: 7181
Joined: 29 Aug 2006
Location: Global Citizen
Has thanked: 990 times
Been thanked: 2049 times

Postby TJ » 18 Jan 2008

I thougtht I had it working previously. But it hasn't been working lately. I thought my mind was going crazy.
Thanks for confirming that this function is available. I might have to reinstall MC; there must be a corruption somewhere.

User avatar
Marina Pashkova
Posts: 2758
Joined: 27 Jul 2007

Postby Marina Pashkova » 21 Jan 2008

Hi TJ,

If you need assistance, please contact us through LiveChat.

Regards.

User avatar
TJ
Posts: 7181
Joined: 29 Aug 2006
Location: Global Citizen
Has thanked: 990 times
Been thanked: 2049 times

Postby TJ » 22 Jan 2008

this happened again!!!

I found out the problem.

I have 2 monitors. I have my 2nd screen configured on the left side of my primary screen. (see attachment for screen arrangement)

If I have the PLEditor on my main screen, the right mouse click works OK.

If I have the PLEditor on my other screen, then the right mouse click does not work.

NB:
if I configure the 2nd screen on the right side of my primary screen, then the right mouse click would work. strange?

I do not erperience this problem with other programs, only PLEditor and MC.


sigh.
Attachments
screen.png
screen.png (11.95 KiB) Viewed 540 times

User avatar
Marina Pashkova
Posts: 2758
Joined: 27 Jul 2007

Postby Marina Pashkova » 23 Jan 2008

Hi TJ,

We'll try to reproduce the problem on our end and post the results.

Best regards.

2haerim
Posts: 502
Joined: 01 Sep 2006
Been thanked: 2 times

TJ is right. It also happens to me.

Postby 2haerim » 24 Jan 2008

I've tested as TJ suggested and right mouse did not work.

2haerim
Posts: 502
Joined: 01 Sep 2006
Been thanked: 2 times

Additional problems with multiple monitors

Postby 2haerim » 24 Jan 2008

About more than 1/3 of time, I work at home and use MS RemoteDesktop Connection tool.

If I was working on QM and the Edit data window was located on the second monitor, QM remembers its location.

Next when I connect my office PC from home through RemoteDesktop, and run QM and try to Edit Data, the dialog seems to be located in the second monitor which is not visible by Remote Desktop.

Normally in such cases, I move the window to the main window

However, there is no way to move the Edit Data window to the main monitor because Edit data window does not have the system menu enabled.

This happens all the other dialogs having not system menus. I think the solution is to activate the system menu for all dialogs so that I can move it from second monitor to main monitor whenever I need.

User avatar
TJ
Posts: 7181
Joined: 29 Aug 2006
Location: Global Citizen
Has thanked: 990 times
Been thanked: 2049 times

Postby TJ » 27 Jan 2008

Hi TJ,

We'll try to reproduce the problem on our end and post the results.

Best regards.
I am happy to report the version 3.0.1120.3117 has fixed the PLEditor right mouse click problem.


However, on the MC chart, when the chart is on screen 2, the right mouse click works on the chart body, BUT not on the Y-axis price scale.

User avatar
Marina Pashkova
Posts: 2758
Joined: 27 Jul 2007

Postby Marina Pashkova » 28 Jan 2008

Hi TJ,

We'll look into that as well.

Thank you.


Return to “MultiCharts”