Point bars problem

Questions about MultiCharts and user contributed studies.
brodnicki steven
Posts: 407
Joined: 01 Jan 2008
Been thanked: 3 times

Point bars problem

Postby brodnicki steven » 17 Mar 2008

It seems like in fast markets the point bars won't plot correctly. They work on aapl but not on the ESM8 through IB today, normally I don't have a problem with them but todays fast market acts like the data is coming in faster than MC can build the point bars, any ideas ? (I have a 3gig processor with 1 gig ram and a raptor HD , DSL connection).
PS, I checked and can't find any bad data. (tick or minute)
and I've tried re-loading data several times on only a few days back, same result.
I did update to the latest Java this weekend but I don't see how that would affect it.
Attachments
MEC_Point bars error.jpg
MEC_Point bars error.jpg (107.82 KiB) Viewed 130 times

brodnicki steven
Posts: 407
Joined: 01 Jan 2008
Been thanked: 3 times

Point bar problem solved

Postby brodnicki steven » 17 Mar 2008

The point bars were only wrong with the ESM8 (new) contract, so I compared the settings to the ESH8 contract(that worked) and found that the price scaling in the QM was not set to 1/100.

User avatar
Marina Pashkova
Posts: 2758
Joined: 27 Jul 2007

Postby Marina Pashkova » 19 Mar 2008

Hi Steven,

According to your last post the problem has been solved, right?

brodnicki steven
Posts: 407
Joined: 01 Jan 2008
Been thanked: 3 times

Postby brodnicki steven » 19 Mar 2008

Hi Steven,

According to your last post the problem has been solved, right?



YES ! problem solved.


Return to “MultiCharts”