Plotpaintbar  [SOLVED]

Questions about MultiCharts and user contributed studies.
User avatar
tradingest
Posts: 243
Joined: 05 Dec 2014
Location: Italy
Has thanked: 44 times
Been thanked: 3 times

Plotpaintbar

Postby tradingest » 22 Nov 2017

Hi everybody,

why I don't see the correct plet with Plotpaintbar? What is missing to configure it correctly?
Here is the code:

Code: Select all

Plotpaintbar[1](O,H,L,C, "OpenPrice", blue);


plot.JPG
plot.JPG (16.91 KiB) Viewed 178 times


Thanks

User avatar
ABC
Posts: 537
Joined: 16 Dec 2006
Has thanked: 113 times
Been thanked: 299 times
Contact:

Re: Plotpaintbar

Postby ABC » 23 Nov 2017

tradingest,

what are you trying to accomplish exactly? The result on the chart is what I'd expect to see from the code you posted, but without knowing what you are expecting one could only guess what needs to be changed.

Regards,

ABC
These users thanked the author ABC for the post:
tradingest

User avatar
tradingest
Posts: 243
Joined: 05 Dec 2014
Location: Italy
Has thanked: 44 times
Been thanked: 3 times

Re: Plotpaintbar

Postby tradingest » 23 Nov 2017

Hi ABC,

I want see the correct color without red. In the previous image posted I see the red but the color must be only blue. Why I also see the red color?

User avatar
ABC
Posts: 537
Joined: 16 Dec 2006
Has thanked: 113 times
Been thanked: 299 times
Contact:

Re: Plotpaintbar

Postby ABC » 23 Nov 2017

tradingest,

you displace your paintbar by one bar, but use the current bar's values. This way you don't necessarily have a full overlap.

Regards,

ABC

User avatar
tradingest
Posts: 243
Joined: 05 Dec 2014
Location: Italy
Has thanked: 44 times
Been thanked: 3 times

Re: Plotpaintbar

Postby tradingest » 23 Nov 2017

So, if I use plot[1] this problem cannot resolved?

User avatar
ABC
Posts: 537
Joined: 16 Dec 2006
Has thanked: 113 times
Been thanked: 299 times
Contact:

Re: Plotpaintbar

Postby ABC » 23 Nov 2017

tradingest,,

if you have to displace the plot, then use the values for that bar, too. Just displacing the plot will not automatically use the displaced prices.

Regards,

ABC

User avatar
tradingest
Posts: 243
Joined: 05 Dec 2014
Location: Italy
Has thanked: 44 times
Been thanked: 3 times

Re: Plotpaintbar

Postby tradingest » 23 Nov 2017

Thanks ABC,

I try and let you know

User avatar
tradingest
Posts: 243
Joined: 05 Dec 2014
Location: Italy
Has thanked: 44 times
Been thanked: 3 times

Re: Plotpaintbar  [SOLVED]

Postby tradingest » 23 Nov 2017

ABC,

the correct code is:

Code: Select all

Plotpaintbar[1](High[1],Low[1],Open[1],Close[1], "OpenPrice", blue);


In this way I plot the previous bar but I need to write [1] not only on Plotpaintbar but also on all value previous candle
These users thanked the author tradingest for the post (total 2):
sptraderABC

User avatar
ABC
Posts: 537
Joined: 16 Dec 2006
Has thanked: 113 times
Been thanked: 299 times
Contact:

Re: Plotpaintbar

Postby ABC » 24 Nov 2017

tradingest,

you are welcome and thanks for posting the solution as it might help others, too.

Regards,

ABC


Return to “MultiCharts”