Chart resolution

Questions about MultiCharts and user contributed studies.
User avatar
tradingest
Posts: 262
Joined: 05 Dec 2014
Location: Italy
Has thanked: 47 times
Been thanked: 3 times

Chart resolution

Postby tradingest » 26 Jan 2018

Hi all,

if I put the same symbol in my scanner, exists a way to view the symbol chart with the same resolution set in the scanner?

thanks

darob
Posts: 117
Joined: 20 Nov 2014
Has thanked: 35 times
Been thanked: 16 times

Re: Chart resolution

Postby darob » 26 Jan 2018

Right-click on instrument in scanner and select "Create chart window".

User avatar
tradingest
Posts: 262
Joined: 05 Dec 2014
Location: Italy
Has thanked: 47 times
Been thanked: 3 times

Re: Chart resolution

Postby tradingest » 27 Jan 2018

Each time that I want change chart I must so?

If I have eurusd at 25tick 50tick and 1min I can manage these 3 timeframe in the same chart easily with click on timeframe that I want?

User avatar
Anna MultiCharts
Posts: 125
Joined: 14 Jul 2017
Has thanked: 4 times
Been thanked: 22 times

Re: Chart resolution

Postby Anna MultiCharts » 31 Jan 2018

Hello, tradingest!

I’m afraid that’s not possible to change the symbol on 3 data series of the chart at a time.


Return to “MultiCharts”