Dangerous! Gaps based on tick data are not filled

Questions about MultiCharts and user contributed studies.
BUGSY
Posts: 13
Joined: 25 Apr 2007

Dangerous! Gaps based on tick data are not filled

Postby BUGSY » 21 May 2008

Data gaps on Range bars are not filled by Esignal.

If there is no Data collected on Tick Basis, MC will not recognize Data Gaps on Tick or Range bars an will not fill these gaps the next time I open the very same chart.


Regards

User avatar
Marina Pashkova
Posts: 2758
Joined: 27 Jul 2007

Postby Marina Pashkova » 21 May 2008

Hi BUGSY,

This is a known bug. Our engineers are working to fix it.

Regards

drwar
Posts: 218
Joined: 31 Jul 2005

Postby drwar » 23 May 2008

[quote]Hi BUGSY,

This is a known bug. Our engineers are working to fix it.

Regards[/quote]

Mariana

Just as some additional information that may help them point to the problem. I notice it is even worse if I use TS as the data feed. It will not fill "ANY" gaps while with esignal I can fill some that your program creates.

J~

drwar
Posts: 218
Joined: 31 Jul 2005

Postby drwar » 23 May 2008

[quote]Hi BUGSY,

This is a known bug. Our engineers are working to fix it.

Regards[/quote]

I can't get the new version to even show any history data using TS as the datafeed.

User avatar
Marina Pashkova
Posts: 2758
Joined: 27 Jul 2007

Postby Marina Pashkova » 23 May 2008

Hi BUGSY,

This is a known bug. Our engineers are working to fix it.

Regards


I can't get the new version to even show any history data using TS as the datafeed.


Hi dwar,

Please go to File -> Preferences -> Data Server Mode and make sure that the option 'Download Missing Data' is checked.


Return to “MultiCharts”