Chart Window Loading time is too long

Questions about MultiCharts and user contributed studies.
anden
Posts: 7
Joined: 01 Mar 2008

Chart Window Loading time is too long

Postby anden » 04 Aug 2008

The loading time takes some hours since I have updated MC to ver MC 3.0.1200.4785 or 3.1.
This problem is not be resolved after updateing MC to ver 4.0.

Does anyone else experience this problem?
Attachments
Chart Window.jpg
Chart Window.jpg (55.11 KiB) Viewed 388 times

User avatar
TJ
Posts: 7097
Joined: 29 Aug 2006
Location: Global Citizen
Has thanked: 986 times
Been thanked: 2029 times

Postby TJ » 04 Aug 2008

open your QuoteManager and check to see if the symbol is connected.

anden
Posts: 7
Joined: 01 Mar 2008

Postby anden » 04 Aug 2008

Hello TJ,

The symbols are connected,but the screen displays "Establishing connection..."
This problem also occurred at the imported data cases.

User avatar
RobotMan
Posts: 375
Joined: 12 Jul 2006
Location: Los Altos, California, USA
Has thanked: 31 times
Been thanked: 12 times
Contact:

Postby RobotMan » 04 Aug 2008

Do you use eSignal?
Did you recently update the eSignal Data Manager?

-just curious...
I am very frustrated with similar situation.


Bob Perry
Los Altos, CA

User avatar
Marina Pashkova
Posts: 2758
Joined: 27 Jul 2007

Re: Chart Window Loading time is too long

Postby Marina Pashkova » 05 Aug 2008

The loading time takes some hours since I have updated MC to ver MC 3.0.1200.4785 or 3.1.
This problem is not be resolved after updateing MC to ver 4.0.

Does anyone else experience this problem?


Did you have this problem with ASCII mapping only? Or with other providers as well? How long the 'establishing connection' message stays there? Please contact our support representatives at http://messenger.providesupport.com/mes ... pport.html to demonstrate the problem on-line.

Regards.

anden
Posts: 7
Joined: 01 Mar 2008

Postby anden » 05 Aug 2008

Hello,

Do you use eSignal?
Did you recently update the eSignal Data Manager?


eSignal_v10.1_RC_2 was installed on June.

Did you have this problem with ASCII mapping only?Or with other providers as well?


I have the problem with ASCIImapping ,TWS and eSignal data, whisch are all data type in my QuoteManager.

How long the 'establishing connection' message stays there?

The staying time is 2 hours at least.

Please contact our support representatives to demonstrate the problem on-line.


I will connect tomorrow.

Best regards,
anden

User avatar
Marina Pashkova
Posts: 2758
Joined: 27 Jul 2007

Postby Marina Pashkova » 06 Aug 2008

Please contact us some time between 6:30 am and 2:00 pm EDT.

Thank you!


Return to “MultiCharts”