"No Security Definition is found for the request"

Questions about MultiCharts and user contributed studies.
reitberg
Posts: 77
Joined: 20 Mar 2006
Been thanked: 1 time

"No Security Definition is found for the request"

Postby reitberg » 12 Sep 2008

I am using
MC 4.0 beta 2 (build 1573).

Zen Fire Feed for data.

Interactive Brokers for trading

Vista Ultimate (64)

I would like to automate my trades. I am having difficulty getting this to work. The error is returned:

"No Security Definition has been found for the request"

I am thinking that this has something to do with the symbols dictionary, but I am not able to add symbols or edit symbols. Is there anything else that I should do?

User avatar
TJ
Posts: 6609
Joined: 29 Aug 2006
Location: Global Citizen
Has thanked: 971 times
Been thanked: 1912 times

Postby TJ » 12 Sep 2008

if you are using zen demo... the symbol available are limited.

if you are testing out autotrade... try IB demo system...

http://individuals.interactivebrokers.c ... entity=llc
click on the Demo tab, then select individual account.

reitberg
Posts: 77
Joined: 20 Mar 2006
Been thanked: 1 time

Postby reitberg » 12 Sep 2008

I can't get either broker to work in automation. I will have to contact tech support.

User avatar
TJ
Posts: 6609
Joined: 29 Aug 2006
Location: Global Citizen
Has thanked: 971 times
Been thanked: 1912 times

Postby TJ » 12 Sep 2008

Tech support won't be back until Monday.

The basic autotrade works. Many people are testing their strategies right now, so it is not a matter of MC not working.

Please feel free to let us know what you are trying to achieve, and what you have done to receive that error message. Maybe some of us can help to get you started... Don't want you to miss a weekend's worth of testing.

reitberg
Posts: 77
Joined: 20 Mar 2006
Been thanked: 1 time

Postby reitberg » 12 Sep 2008

I am trying to use the IB paper trader. I'm using the Zen Fire data feed (not the IB data feed) in the charts in MC. I am running my strategy and I am trying to see if it will work in real time in IB.

I don't know how to get this work in IB

reitberg
Posts: 77
Joined: 20 Mar 2006
Been thanked: 1 time

Postby reitberg » 12 Sep 2008

TJ,


I figured out how to get IB to work in automation with MC. I knew that the problem was with matching up the data feed symbol with the underlying IB symbol. The symbols table is a little weird when you go to setup the IB automated trading. I have to right click on the fields to change symbols/exchanges, etc, but it worked.


Return to “MultiCharts”