Chart Window Loading...

Questions about MultiCharts and user contributed studies.
ppan
Posts: 106
Joined: 31 Jan 2007
Has thanked: 2 times

Chart Window Loading...

Postby ppan » 21 Sep 2008

After the chart is loaded, the "Chart Window Loading..." is still on the windows title bar.

User avatar
Marina Pashkova
Posts: 2758
Joined: 27 Jul 2007

Postby Marina Pashkova » 25 Sep 2008

Hi ppan,

What version does it happen on? I just tried it on 4.0 beta 3 but have not been able to reproduce the problem.

Regards.

ppan
Posts: 106
Joined: 31 Jan 2007
Has thanked: 2 times

Postby ppan » 25 Sep 2008

I'm using 4.0 beta 3 too.
This bug does not always appear.

User avatar
Marina Pashkova
Posts: 2758
Joined: 27 Jul 2007

Postby Marina Pashkova » 29 Sep 2008

Hi ppan,

We have been able to reproduce the problem. This bug will be fixed in the upcoming release version.

Thank you for reporting.

Best regards.

york timothy
Posts: 166
Joined: 21 Nov 2007

Postby york timothy » 29 Sep 2008

Also when mine loads there is some jibberish on the tool bar line just before the file folder. It is 2 rectangles, a ^, and other things. I am using the latest beta.

Tim

drwar
Posts: 218
Joined: 31 Jul 2005

Postby drwar » 29 Sep 2008

[quote]Also when mine loads there is some jibberish on the tool bar line just before the file folder. It is 2 rectangles, a ^, and other things. I am using the latest beta.

Tim[/quote]

Lots of other issues with lastest beta besides crashes which I have not seen in a long while.

"disconnected"
"waiting for data" - forever.

see attached.

J~
Attachments
MC DIsconnect Error.png
MC DIsconnect Error.png (15.66 KiB) Viewed 269 times
MC Waiting for data.png
Waiting for data forever
MC Waiting for data.png (25.79 KiB) Viewed 270 times
MC Waiting For Data Feeder Cattle.png
Waiting for data Feeder cattle
MC Waiting For Data Feeder Cattle.png (25.22 KiB) Viewed 275 times

User avatar
danilo
Posts: 170
Joined: 02 Jan 2007
Location: Italy
Has thanked: 4 times
Been thanked: 8 times

Postby danilo » 04 Oct 2008

Hi ppan,

We have been able to reproduce the problem. This bug will be fixed in the upcoming release version.

Thank you for reporting.

Best regards.

Marina,

Another issue related to the same problem is that MC sometime frozen (maybe waiting for a hidden modal window) the conditions are the following:

1) on MC window title is written: "Chart Window Loading..."
2) you turn on autotrading
3) you turn off autotrading
4) a window asking to close the open positions appear
5) the windows is close pushing the button "close position"
---> then MC is frozen

regards,
Danilo

User avatar
Marina Pashkova
Posts: 2758
Joined: 27 Jul 2007

Postby Marina Pashkova » 07 Oct 2008

Also when mine loads there is some jibberish on the tool bar line just before the file folder. It is 2 rectangles, a ^, and other things. I am using the latest beta.

Tim


Dear Tim,

The problem won't be there in the release version.

Regards.

User avatar
Marina Pashkova
Posts: 2758
Joined: 27 Jul 2007

Postby Marina Pashkova » 07 Oct 2008


Lots of other issues with lastest beta besides crashes which I have not seen in a long while.

"disconnected"
"waiting for data" - forever.

see attached.

J~


This is a confirmed bug that will be fixed in the release version.

Regards.

User avatar
Marina Pashkova
Posts: 2758
Joined: 27 Jul 2007

Postby Marina Pashkova » 07 Oct 2008

Hi ppan,

We have been able to reproduce the problem. This bug will be fixed in the upcoming release version.

Thank you for reporting.

Best regards.

Marina,

Another issue related to the same problem is that MC sometime frozen (maybe waiting for a hidden modal window) the conditions are the following:

1) on MC window title is written: "Chart Window Loading..."
2) you turn on autotrading
3) you turn off autotrading
4) a window asking to close the open positions appear
5) the windows is close pushing the button "close position"
---> then MC is frozen

regards,
Danilo


Hi Danilo,

We are going to look into the issue. Thank you for reporting.

Best regards.

User avatar
Marina Pashkova
Posts: 2758
Joined: 27 Jul 2007

Postby Marina Pashkova » 10 Oct 2008

Hi Danilo,

We haven't been able to reproduce the probem with MC freezing that you are describing above.

When this happens again, could you please send us the logs from Start-> Programs -> MultiCharts -> Logs (just zip the whole folder and send it as an e-mail attachment to mpashkova@tssupport.com

Regards.


Return to “MultiCharts”