PM(Private/Personal Message) - not working

Questions about MultiCharts and user contributed studies.
SUPER
Posts: 622
Joined: 03 Mar 2007
Has thanked: 99 times
Been thanked: 80 times

PM(Private/Personal Message) - not working

Postby SUPER » 15 Apr 2010

Forum administrator,

It seems the PM is not working.

bowlesj3
Posts: 1977
Joined: 21 Jul 2007
Has thanked: 155 times
Been thanked: 395 times

Postby bowlesj3 » 15 Apr 2010

As a test I tried to PM you Super and it does not accept it at all. Is this the same as what is happening to you?
John.

User avatar
TJ
Posts: 6521
Joined: 29 Aug 2006
Location: Global Citizen
Has thanked: 957 times
Been thanked: 1883 times

Postby TJ » 15 Apr 2010

I had a few PM gone astray... into oblivion
also people have sent me PM that I never received.

:-(

try this...

open 2 copies of the forum,
and send PM from the 2nd copy.

SUPER
Posts: 622
Joined: 03 Mar 2007
Has thanked: 99 times
Been thanked: 80 times

Postby SUPER » 15 Apr 2010

John,

Yes, that's what I am experincing since this morning.

Regards
Super

bowlesj3
Posts: 1977
Joined: 21 Jul 2007
Has thanked: 155 times
Been thanked: 395 times

Postby bowlesj3 » 15 Apr 2010

open 2 copies of the forum,
and send PM from the 2nd copy.

Just tried this TJ. It took the message. I guess we will find out if SUPER gets it.

What really has me curious is what would make you think to try this.

User avatar
TJ
Posts: 6521
Joined: 29 Aug 2006
Location: Global Citizen
Has thanked: 957 times
Been thanked: 1883 times

Postby TJ » 15 Apr 2010

open 2 copies of the forum,
and send PM from the 2nd copy.

Just tried this TJ. It took the message. I guess we will find out if SUPER gets it.

What really has me curious is what would make you think to try this.


I don't think the problem is in the web server,
maybe the problem is in the browser.
Thus opening a 2nd browser "circumvented" the problem?

I don't know how that works...
and I don't know if it actually solved the problem.

;-)

bowlesj3
Posts: 1977
Joined: 21 Jul 2007
Has thanked: 155 times
Been thanked: 395 times

Postby bowlesj3 » 15 Apr 2010

I just tried it with Super and our tests worked.

User avatar
TJ
Posts: 6521
Joined: 29 Aug 2006
Location: Global Citizen
Has thanked: 957 times
Been thanked: 1883 times

Postby TJ » 15 Apr 2010

I just tried it with Super and our tests worked.


it is good to hear it works !!!

Bravo !

bowlesj3
Posts: 1977
Joined: 21 Jul 2007
Has thanked: 155 times
Been thanked: 395 times

Postby bowlesj3 » 15 Apr 2010

I am 100% convinced you are the web master! I never would have thought to try this.

User avatar
TJ
Posts: 6521
Joined: 29 Aug 2006
Location: Global Citizen
Has thanked: 957 times
Been thanked: 1883 times

Postby TJ » 15 Apr 2010

I am 100% convinced you are the web master! I never would have thought to try this.


now, only if I can make some money with this, I will retire tomorrow.

;-)

SUPER
Posts: 622
Joined: 03 Mar 2007
Has thanked: 99 times
Been thanked: 80 times

Postby SUPER » 15 Apr 2010

Thanks to all contributors, it seems TJ's solution has brought back PM into working order.

:D

janus
Posts: 747
Joined: 25 May 2009
Has thanked: 41 times
Been thanked: 83 times

Postby janus » 15 Apr 2010

try this...

open 2 copies of the forum,
and send PM from the 2nd copy.


That may explain why I didn't get any responses to my messages. Surely though this has to be fixed. Or will this "small" bug remain at the bottom of the list forever along with all the others relating to MC as I discussed on another thread? :cry:

bowlesj3
Posts: 1977
Joined: 21 Jul 2007
Has thanked: 155 times
Been thanked: 395 times

Postby bowlesj3 » 15 Apr 2010

This problem is new. I have sent PMs with only one browser session open before (the last one probably 2/3 weeks ago). I have never seen this before.


Return to “MultiCharts”