TS Diagnostic Symbols == BYT , == CPA, == CPU, ==

Questions about MultiCharts and user contributed studies.
Chi-Yuan Shih
Posts: 14
Joined: 25 Aug 2007

TS Diagnostic Symbols == BYT , == CPA, == CPU, ==

Postby Chi-Yuan Shih » 11 Jun 2010

TS offers Diagnostic Symbols. They are measurement symbols which can be used to diagnose data transfer quality.

Ref:
www.TS.com/Discussions/Topic. ... %20Symbols

Does Multicharts offer similar functions ?
Is that possible to use "== cpu" as a dummy data source in Multicharts for real time test on weekends ?

Ref:
www.TS.com/Discussions/Topic. ... =6&#515135

User avatar
Dave Masalov
Posts: 1712
Joined: 16 Apr 2010
Has thanked: 51 times
Been thanked: 485 times

Postby Dave Masalov » 29 Jun 2010

Dear Chi-Yuan Shih,

Yes, it is possible to use TS Diagnostic Symbols == BYT , == CPA and == CPU in MultiCharts.

You should add these symbol manually in the Quote Manager with exactly the same settings as in TS and plot tick charts.

bowlesj3
Posts: 2013
Joined: 21 Jul 2007
Has thanked: 169 times
Been thanked: 402 times

Postby bowlesj3 » 29 Jun 2010

This is a perfect item for the MC efficiency thread at the top (the sticky one).

"Tips, tricks, programs, etc for MC resource Management"
http://forum.tssupport.com/viewtopic.php?t=7466

tekram
Posts: 96
Joined: 26 May 2009
Has thanked: 6 times
Been thanked: 18 times

Postby tekram » 29 Jun 2010

..
Yes, it is possible to use TS Diagnostic Symbols == BYT , == CPA and == CPU in MultiCharts.

You should add these symbol manually in the Quote Manager with exactly the same settings as in TS and plot tick charts.
I think what the original poster is asking is how to get Multicharts to generate these diagnostic symbols internal to MC, regardless of the source of the data feed. That is, you shouldn't have to rely on TS data in order to get the a CPU usage reading on your installation of MC.

User avatar
Dave Masalov
Posts: 1712
Joined: 16 Apr 2010
Has thanked: 51 times
Been thanked: 485 times

Postby Dave Masalov » 29 Jun 2010

Dear tekram,

Threre are no such functions within MultiCharts. However, TS Diagnostic Symbols can be used in MultiCharts.

User avatar
Dave Masalov
Posts: 1712
Joined: 16 Apr 2010
Has thanked: 51 times
Been thanked: 485 times

Postby Dave Masalov » 29 Jun 2010

This is a perfect item for the MC efficiency thread at the top (the sticky one).

"Tips, tricks, programs, etc for MC resource Management"
http://forum.tssupport.com/viewtopic.php?t=7466


Dear bowlesj3,

Posted. Thank you for the advice.


Return to “MultiCharts”