probleme

Questions about MultiCharts and user contributed studies.
drudominique
Posts: 70
Joined: 17 Mar 2010

probleme

Postby drudominique » 05 Jul 2010

hello
I have a problem with beta 4.
I prices SP500 (top right)
http://cjoint.com/data/hgeGVrjdsk.htm
but no graphics, I made several CTRL R, disconnect and reconnect but still no graphics with real time prices, yet they are the (top right) what is the problem?
cordially

french

bonjour
j'ai un probleme avec la beta 4 .
j'ai les cours du sp500 ( en haut a droite )
http://cjoint.com/data/hgeGVrjdsk.htm
mais pas de graphique , j'ai fait plusieurs CTRL R ,deconnecté et reconnection mais toujours pas de graphique avec les cours en temps reel pourtant ils sont la ( en haut a droite) quel est le probleme ?
cordialement

phil
Posts: 47
Joined: 09 May 2007

Postby phil » 05 Jul 2010

I think your problem is the holiday date that multichart put in the beta4 you will not have quote display on your chart for all the 5 july I think it's the problem. The 6 july(central time and date) you will have quote that will be display on your chart.


phil

User avatar
TJ
Posts: 6585
Joined: 29 Aug 2006
Location: Global Citizen
Has thanked: 971 times
Been thanked: 1907 times

Postby TJ » 05 Jul 2010

I am using MCv6b4 as well.
I use IB as data feed.
My ES chart is working fine.

I am setting my session as 24/7.

Try your chart with local time zone and see if it makes a difference.

drudominique
Posts: 70
Joined: 17 Mar 2010

Postby drudominique » 05 Jul 2010

I did everything you say but it does not work yet I real-time prices on the top right but no graph is the first time I have this problem :-)

I'm not in IB but with TS and no problem during the coming good but not on my graph.
thank you for your help.

french

j'ai fait tout ce que vous dites mais cela ne fonctionne pas pourtant j'ai bien les cours en temps reel en haut a droite mais pas de graphique c'est la premiere fois que j'ai ce probleme :-)

je suis pas chez IB mais chez TS et pas de probleme les cours arrivent bien mais pas sur mon graph .
merci de votre aide.

http://cjoint.com/data/hgflysyBw4.htm

User avatar
TJ
Posts: 6585
Joined: 29 Aug 2006
Location: Global Citizen
Has thanked: 971 times
Been thanked: 1907 times

Postby TJ » 05 Jul 2010

when all attempts failed... reboot.

drudominique
Posts: 70
Joined: 17 Mar 2010

Postby drudominique » 05 Jul 2010

I rebooted but still the same problem, my classes are well received but not on my graph I do not understand here is a screenshot.
thank you

french

j'ai rebooté mais toujours le meme probleme ,mes cours sont bien reçu mais pas sur mon graph je ne comprends pas voici une copie écran.
merci

http://cjoint.com/data/hgfY6O3ijQ.htm


Return to “MultiCharts”