Adding a blank line in the scanner window

Questions about MultiCharts and user contributed studies.
iso
Posts: 204
Joined: 08 Feb 2006
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Adding a blank line in the scanner window

Postby iso » 16 Dec 2010

Hi, How do you add a blank line (row) in the scanner window?

Thanks

User avatar
Dave Masalov
Posts: 1712
Joined: 16 Apr 2010
Has thanked: 51 times
Been thanked: 485 times

Re: Adding a blank line in the scanner window

Postby Dave Masalov » 17 Dec 2010

Dear iso,

I am not sure I understand your question. When you add symbols in the scanner, blank lines are added automatically. Please clarify.

iso
Posts: 204
Joined: 08 Feb 2006
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Re: Adding a blank line in the scanner window

Postby iso » 17 Dec 2010

In the scanner window I have no blank rows to add symbols. Usually I go to a blank row and type the symbol in. Also I added a few groups and 2 of the groups are together with no symbols in between them. How do I insert blank rows in this case also.

Thanks

User avatar
Dave Masalov
Posts: 1712
Joined: 16 Apr 2010
Has thanked: 51 times
Been thanked: 485 times

Re: Adding a blank line in the scanner window

Postby Dave Masalov » 20 Dec 2010

Dear iso,

You cannot insert blank rows between groups. However, you should have blank rows to add symbols at the bottom of the scanner. Please come to our Live Chat between 6:30AM and 2PM EST so we can connect to your computer remotely and help you.


Return to “MultiCharts”