How to know What is the stop loss attach to a bar?

Questions about MultiCharts and user contributed studies.
arjfca
Posts: 1273
Joined: 23 Nov 2010
Has thanked: 721 times
Been thanked: 222 times

How to know What is the stop loss attach to a bar?

Postby arjfca » 21 Dec 2010

Hello

Is it possible to read the stop loss value attach to a bar. My stop loss value is vary by 4 differents parameters but there is some error somewhere.

For any given bar inside a position, could i know what is the stop loss attached to it?

Martin

User avatar
Dave Masalov
Posts: 1712
Joined: 16 Apr 2010
Has thanked: 51 times
Been thanked: 485 times

Re: How to know What is the stop loss attach to a bar?

Postby Dave Masalov » 27 Dec 2010

Dear Martin,

Could you please be more precise? I am not sure I got you right.

arjfca
Posts: 1273
Joined: 23 Nov 2010
Has thanked: 721 times
Been thanked: 222 times

Re: How to know What is the stop loss attach to a bar?

Postby arjfca » 28 Dec 2010

Hello Dave

I was looking for a function, if there any, that returned what is the actual stop level attached to a position. If a stop reside on my broker server, can I read back the value of it?

I could always print the value of the variable that was used to set the order. I'm looking for a way to validate from the server side the actual stop order versus the computed one.

Hope it is clearer

Martin

User avatar
Dave Masalov
Posts: 1712
Joined: 16 Apr 2010
Has thanked: 51 times
Been thanked: 485 times

Re: How to know What is the stop loss attach to a bar?

Postby Dave Masalov » 28 Dec 2010

Dear Martin,

If the order has been submitted to the broker, it is exactly the same as the computed one, otherwise it won't be submitted.


Return to “MultiCharts”