MC error

Questions about MultiCharts and user contributed studies.
User avatar
arnie
Posts: 1589
Joined: 11 Feb 2009
Location: Portugal
Has thanked: 478 times
Been thanked: 509 times

MC error

Postby arnie » 24 Dec 2010

Hi.

I've just copied my MC database folders from my desktop into my laptop as I normally do, but this time when I opened it the error showed in the attached image popped up.

I have the same version in both machines, MC 6.1.

If I open MC independently of the error, I have no data feeds to choose from.

What happened?

Regards.
Fernando
Attachments
MC_error.gif
MC_error.gif (36.73 KiB) Viewed 118 times

User avatar
Dave Masalov
Posts: 1712
Joined: 16 Apr 2010
Has thanked: 51 times
Been thanked: 485 times

Re: MC error

Postby Dave Masalov » 27 Dec 2010

Dear Fernando,

Please come to our Live Chat between 6:30AM and 11AM EST so we can connect to your computer remotely and investigate the issue.

User avatar
arnie
Posts: 1589
Joined: 11 Feb 2009
Location: Portugal
Has thanked: 478 times
Been thanked: 509 times

Re: MC error

Postby arnie » 28 Dec 2010

Hi Dave.

Sorry, but it hasn't been possible for me to be available during that time.
Let see tomorrow if I'm free.

Meanwhile, I can tell you that when copying only the Database and the StudyServer folders from the desktop into the laptop, leaving behing the TradingCenter and the InstallerCache folders, the error don't appear and I'm able to work on MC without restrictions of any kind.

Something in the TradingCenter or the InstallerCache folder is creating that error.
Despite the version being the same, maybe some files are being written differently on the desktop that the laptop don't recognize?

Regards,
Fernando

User avatar
Dave Masalov
Posts: 1712
Joined: 16 Apr 2010
Has thanked: 51 times
Been thanked: 485 times

Re: MC error

Postby Dave Masalov » 29 Dec 2010

Dear Fernando,

There is no need to replace InstallerCache folder. Also, please make sure that tsServer.exe and Multicharts.exe processes are running under the same user. If you run MC as administrator, you should run QM and PLE also as administrator.

If the problem persisits, please come to our Live Chat between 6:30AM and 2PM EST.


Return to “MultiCharts”