Playback 1tick and Data & Time functions BUG

Questions about MultiCharts and user contributed studies.
radekj
Posts: 99
Joined: 28 Apr 2008
Has thanked: 18 times
Been thanked: 1 time

Playback 1tick and Data & Time functions BUG

Postby radekj » 25 Jan 2011

In Playback mode with 1tick resolution Date & Time functions return the value of
previous bar and NOT for current bar !

ciao
radekj

XP PRO SP3 x86, MC 6.1

User avatar
Dave Masalov
Posts: 1712
Joined: 16 Apr 2010
Has thanked: 51 times
Been thanked: 485 times

Re: Playback 1tick and Data & Time functions BUG

Postby Dave Masalov » 25 Jan 2011

Dear radekj,

Please use Time_s instead of Time. Аs for Date, it works fine on our end. If the problem persists, please come to our Live Chat between 6:30AM and 11AM EST.

radekj
Posts: 99
Joined: 28 Apr 2008
Has thanked: 18 times
Been thanked: 1 time

Re: Playback 1tick and Data & Time functions BUG

Postby radekj » 25 Jan 2011

time and time_s shows wrong time (from previous bar) and not time from current bar.

from Help:
"Time: Returns a numerical value indicating the closing time of the current bar"

see attached videos !

http://www.screencast.com/t/md0PmVGjB

http://www.screencast.com/t/2LCssYMz2QQ

In both cases time and time_s functions shows 15:45 instead of 15:50 !

ciao
radekj

User avatar
Dave Masalov
Posts: 1712
Joined: 16 Apr 2010
Has thanked: 51 times
Been thanked: 485 times

Re: Playback 1tick and Data & Time functions BUG

Postby Dave Masalov » 26 Jan 2011

Dear radekj,

The engineers have confirmed the issue. It has been added to our fix list.

radekj
Posts: 99
Joined: 28 Apr 2008
Has thanked: 18 times
Been thanked: 1 time

Re: Playback 1tick and Data & Time functions BUG

Postby radekj » 26 Jan 2011

How comes that in first replay from tssupport i got: "it works fine on our end" !

ciao
radekj

User avatar
Dave Masalov
Posts: 1712
Joined: 16 Apr 2010
Has thanked: 51 times
Been thanked: 485 times

Re: Playback 1tick and Data & Time functions BUG

Postby Dave Masalov » 26 Jan 2011

Dear radekj,

I apologize for the confusion. The issue has been reproduced in another way the first time.


Return to “MultiCharts”