Abrupt loss of mapped ASCII data

Questions about MultiCharts and user contributed studies.
User avatar
virginiatrader
Posts: 79
Joined: 05 May 2007
Location: Virginia
Has thanked: 5 times
Been thanked: 5 times

Abrupt loss of mapped ASCII data

Postby virginiatrader » 22 May 2011

Good morning, all...

I am currently running MC7 beta3. I download EOD data in .csv format from Pinnacle Data Corp, and access it in MC through the ASCII mapping feature. I have never had a problem with the process until now, when I opened MC and waited for my charts to restore, and then...nothing. Each chart shows "No data".

I can see and open the .csv files using Excel, so I know the data is there. I have cleared the QuoteManager cache, deleted the files and re-mapped the data, deleted the charts within the workspaces and created new ones, and still "No data".

I have attached a shot of the MC workspace.

Annoying, to say the least.

Any thoughts?

virginiatrader
Attachments
MultiCharts-no ASCII data.png
MultiCharts-no ASCII data.png (29.15 KiB) Viewed 159 times

User avatar
virginiatrader
Posts: 79
Joined: 05 May 2007
Location: Virginia
Has thanked: 5 times
Been thanked: 5 times

Re: Abrupt loss of mapped ASCII data

Postby virginiatrader » 23 May 2011

Good morning, all...

Since my original posting regarding this problem, I had done nothing further in my recovery efforts towards re-enabling/re-accessing my mapped ASCII data. I ran my standard weekend workstation maintenance such as anti-virus and malware scans, and then shut down for the evening.

Imagine my surprise, when I turn the machine on this morning, log in to IB for a quick scan of the early morning markets, and start MC...my ASCII data is back. All the workspaces loaded, the multiple data streams, indicators and systems...as if a problem never existed.

I am still at a loss!

virginiatrader
Attachments
MultiCharts-ASCII data.png
MultiCharts-ASCII data.png (119.13 KiB) Viewed 152 times

User avatar
Stan Bokov
Posts: 963
Joined: 18 Dec 2009
Has thanked: 367 times
Been thanked: 300 times

Re: Abrupt loss of mapped ASCII data

Postby Stan Bokov » 24 May 2011

It's possible that some other program interfered... or there was a glitch with your system. 95% of computer issues can be addressed with a reboot. If the problem reproduces consistently, and you can indicate the steps, please make an entry in the PM and we will look at it.


Return to “MultiCharts”