Indicator calculates in Chart Window but not in Scanner

Questions about MultiCharts and user contributed studies.
gregcccc
Posts: 13
Joined: 29 Dec 2009
Location: Sydney, Australia
Been thanked: 2 times

Indicator calculates in Chart Window but not in Scanner

Postby gregcccc » 28 Sep 2011

Hi guys. Today I made some changes to the way in which some of my indicators calculate. To my surprise these indicators no longer work in the Scanner yet they continue to work fine in the Chart Windows. Any ideas where I should look to solve this problem?

User avatar
Henry MultiСharts
Posts: 8511
Joined: 25 Aug 2011
Has thanked: 1213 times
Been thanked: 2733 times

Re: Indicator calculates in Chart Window but not in Scanner

Postby Henry MultiСharts » 28 Sep 2011

Hello Greg.
Were these indicators functioning in the scanner before?
Please provide the piece of the script before and after the changes.

gregcccc
Posts: 13
Joined: 29 Dec 2009
Location: Sydney, Australia
Been thanked: 2 times

Re: Indicator calculates in Chart Window but not in Scanner

Postby gregcccc » 28 Sep 2011

Hi Henry,

I have solved the problem. It appears the Market Scanner was not calculating the data range (ie: bars back) correctly. So if I use a Custom Data Range the calculation works fine.

Regards,
gregcccc


Return to “MultiCharts”