Problem mapping ASCII after upgrade

Questions about MultiCharts and user contributed studies.
yonobarn
Posts: 8
Joined: 23 Apr 2011
Has thanked: 4 times

Problem mapping ASCII after upgrade

Postby yonobarn » 06 Dec 2011

I have just upgraded to v7.4 Beta (build 4846) and can no longer map ASCII files. The file formats are fine, as they can be imported manually. The issue (see screenshot) seems to be that even though the box next to the file to be mapped is ticked, the 'selected' section at the bottom says '0'.

After clicking 'OK' at this screen, I get "You have mapped 1 file successfully", however the data within the instrument remains empty.

Any ideas?

Thanks in advance
Attachments
Untitled.png
Untitled.png (16.53 KiB) Viewed 64 times

yonobarn
Posts: 8
Joined: 23 Apr 2011
Has thanked: 4 times

Re: Problem mapping ASCII after upgrade

Postby yonobarn » 06 Dec 2011

An update.

Apologies, the data IS being imported, but I cannot edit it from within QuoteManager?

Thanks in advance

User avatar
Henry MultiСharts
Posts: 8378
Joined: 25 Aug 2011
Has thanked: 1199 times
Been thanked: 2677 times

Re: Problem mapping ASCII after upgrade

Postby Henry MultiСharts » 06 Dec 2011

ASCII mapping does not import data into the database (Edit data window will be empty).
It creates a link from the software to the file with data.
So each time you plot a chart with ASCII mapping symbol-the data is taken from the file directly.
These users thanked the author Henry MultiСharts for the post (total 2):
yonobarnJoshM


Return to “MultiCharts”