+1 888 340 6572
MultiCharts Project Management
previous_open_issue.png
Go to the previous open issue
previous_issue.png
Go to the previous issue (open or closed)
star_faded.png
Please log in to bookmark issues
bug_report_small.png
Open Bug report MC-10

The position is always shown as equal to "0" at TT broker

action_vote_minus_faded.png
0
Votes
action_vote_plus_faded.png
next_issue.png
Go to the next issue (open or closed)
next_open_issue.png
Go to the next open issue
Description

The position is always shown as equal to "0" (i_marketposition_at_broker does not work)
 
 

Steps to reproduce this issue

Version 6.1 Release (Build 3605)
 
1) Run MC and create a TT chart for ESZ0, 1 Min, CME exchange
 
2) Insert market signals
 
3) Configure TT broker
 
4) Turn on the auto trading
 
In MC the market position is always show as equal to "0"

Comments (1)
#0
user-offline.png  JoeTrader (Guest)
Oct 14, 2010 - 07:47

dxb

History
Issue basics
  • Type of issue
    Bug report
  • Category
    Not determined
  • Targeted for
    MultiCharts 7.0 (RELEASED)
  • Status
    Released
  • Priority
    Not determined
User pain
  • Type of bug
    Not triaged
  • Likelihood
    Not triaged
  • Effect
    Not triaged
Affected by this issue (3)
People involved
  • Posted by
    user-offline.png  Dave (Dave)
  • Owned by
    Not owned by anyone
  • Assigned to
    Not assigned to anyone
  • Subscribers
    1 subscriber(s)
    Click here to show the list of subscribers
Times and dates
  • Posted at
  • Last updated
Issue details
  • Reproducability
    Not determined
  • Severity
    Normal
Attachments (0)
There is nothing attached to this issue
Commits (0)
There are no code checkins for this issue
Duplicate issues (0)
This issue does not have any duplicates