+1 888 340 6572
MultiCharts Project Management
previous_open_issue.png
Go to the previous open issue
previous_issue.png
Go to the previous issue (open or closed)
star_faded.png
Please log in to bookmark issues
bug_report_small.png
Open Bug report MC-291

Bug with Format Instruments dialog box

action_vote_minus_faded.png
1
Votes
action_vote_plus_faded.png
next_issue.png
Go to the next issue (open or closed)
next_open_issue.png
Go to the next open issue
Description

There seems to be a bug with the Format Instruments dialog box in MC 7 Beta 2.  If I am in a chart window and open the "Format Instruments" dialog box, it will indicate the current symbol for the chart I'm viewing.  However, if I switch to another tab within the Format Instruments dialog box, the symbol will revert to the first symbol in the list (e.g., "A" for Agilent).  The chart window then displays the chart for that instrument, rather than the original instrument.

Steps to reproduce this issue
  1. Open MultiCharts with a an existing chart window active.  E.g., a chart for CELG.  The chart will be displayed for that symbol.
    2.  Open the Format Instruments dialog box.  The Format Instruments box will show all available symbols.  The active symbol (e.g., CELG) will be displayed in the "Instrument" dropdown.  However, the "All Instruments" list will show all instruments, and the first instrument on that list (e.g., Agilent) will be highlighed.
    3.  Switch to another tab in the Format Instruments box.  E.g., settings. 
    4.  Select "OK" to close out of the Format Instruments dialog box.
    5.  The chart will be reset to the first symbol highlighted in step 2 -- e.g., Agilent.
Comments (2)
#0
user-offline.png  Alex MultiCharts (Alex MultiCharts)
Apr 26, 2011 - 16:30

Please, come to our live chat and show us the issue.

#0
user-offline.png  Stan_MultiCharts (Stan_MultiCharts)
May 16, 2011 - 12:47

Despite numerous attempts, we could not reproduce the problem by following your instructions. Everything is working fine. Could you check if the problem persists on the latest build of MultiCharts, and if it does, could you come to our Live Chat and show us the issue?

History
Issue basics
  • Type of issue
    Bug report
  • Category
    Not determined
  • Targetted for
    MultiCharts 7.1 (RELEASED)
  • Status
    Released
  • Priority
    Not determined
User pain
  • Type of bug
    Not triaged
  • Likelihood
    Not triaged
  • Effect
    Not triaged
Affected by this issue (3)
People involved
  • Posted by
    user-offline.png  Xyzzy (Xyzzy)
  • Owned by
    Not owned by anyone
  • Assigned to
    Not assigned to anyone
  • Subscribers
    0 subscriber(s)
    Click here to show the list of subscribers
Times and dates
  • Posted at
  • Last updated
Issue details
  • Reproducability
    Not determined
  • Severity
    Normal
Attachments (0)
There is nothing attached to this issue
Commits (0)
There are no code checkins for this issue
Duplicate issues (0)
This issue does not have any duplicates