Search found 7 matches

by sinrswim
16 Dec 2006
Forum: MultiCharts
Topic: TS data problem
Replies: 8
Views: 3193

When I created a similar volume chart on TS there was a gap. I refreshed and restarted and the gap in MC is now gone..

Thnx for the very quick help!!!!!!!!!!!!
by sinrswim
16 Dec 2006
Forum: MultiCharts
Topic: TS data problem
Replies: 8
Views: 3193

TS data problem

I am having a problem filling in data from 12-14. I turned off the computer at 1030 and all of the data from 1030 to the time I turned it back on 12-15 is missing. In quote manager the @ES symbol shows offline in the realtime status. I have tried connect symbol and a chart refresh. The status just s...
by sinrswim
02 Dec 2006
Forum: MultiCharts
Topic: Bad Ticks in the ES this Morning
Replies: 6
Views: 2602

The ticks occurred at 0820 and 0936 hrs EST on my system. There was no unusual data that could be edited out. However, by clearing the cache and doing a reload the bad ticks have disappeared.
by sinrswim
01 Dec 2006
Forum: MultiCharts
Topic: Bad Ticks in the ES this Morning
Replies: 6
Views: 2602

Bad ticks in the ES

I had the same problem with 2 bad ticks in the ES. I went into quote manager to edit out the bad data, only problem was/is the price 0.00 ticks are not there to edit out. Also, these bad ticks did not show up on any other program that used Esignal as its data source.
by sinrswim
05 Apr 2006
Forum: MultiCharts
Topic: Easy Lang Study not working
Replies: 5
Views: 2983

Hi Alex,,,

I tried using this study with version 1.90.442.1230 and it still does not work. I get nothing but a flat line for the indicator. I am using esignal as a feed. Any ideas why it is still not working?

Thnx,,Chris
by sinrswim
18 Mar 2006
Forum: MultiCharts
Topic: Easy Lang Study not working
Replies: 5
Views: 2983

Yes, this has to be run in a live market, but it does not work during the trading day.
by sinrswim
17 Mar 2006
Forum: MultiCharts
Topic: Easy Lang Study not working
Replies: 5
Views: 2983

Easy Lang Study not working

I am trying to use the Easy Language indicator VolumeUpDown, however when I place it on a chart, it plots nothing. My only guess is DailyVolumeUp and DailyVolumeDown must be coming from TS, which I am no longer using as a feed. I am using Esignal as my feed. Here is the TS code. inputs: DiffOrRatio_...

Go to advanced search