Search found 9 matches

by fox
11 Jun 2007
Forum: MultiCharts
Topic: Beta not loading chart data from esignal data manager
Replies: 9
Views: 3107

Tried contact multiple times this morning...

Kate, I tried calling the 888 number and just got a beep (not sure what that means); that happened everytime and I called the 510 number and it says its not a working number. I also tried live chat and it said it was not available. I did this between 5:50 and 6:30 central time and tried each multipl...
by fox
08 Jun 2007
Forum: MultiCharts
Topic: Beta not loading chart data from esignal data manager
Replies: 9
Views: 3107

Sure thing...

I'm at work right now but will get on it as soon as I get home. Thanks!
by fox
08 Jun 2007
Forum: MultiCharts
Topic: Beta not loading chart data from esignal data manager
Replies: 9
Views: 3107

thanks...

Kate thanks for the reply and I will double check everything but as I said originally other apps can access esignal data just fine (NT trader) and the green light on the data manger comes on (from red which means that the login was successful, correct username/password). I have no idea why QM would ...
by fox
07 Jun 2007
Forum: MultiCharts
Topic: Why is new or incomplete software being sold for $800???
Replies: 0
Views: 1195

Why is new or incomplete software being sold for $800???

I have been having nightmares with MC's and have heard many similar stories. I can't get mine (newest beta) to work at all in XP or in Vista with Esignal data feed and even if i could I hear that fills and charting are VERY innacurate. All this makes me wonder why in the world it is being sold for $...
by fox
07 Jun 2007
Forum: MultiCharts
Topic: Beta not loading chart data from esignal data manager
Replies: 9
Views: 3107

Log pic

see below
by fox
07 Jun 2007
Forum: MultiCharts
Topic: Beta not loading chart data from esignal data manager
Replies: 9
Views: 3107

Vista

Yes esignal works fine in vista. Also, NT connects flawlessly to esig data manager in both xp and vista but with vista mc does not load charts (see pic of log from quote manager) and I noticed that in XP a chart will load but wont move, in other words it doesn't update the data its fed.
by fox
06 Jun 2007
Forum: MultiCharts
Topic: Beta not loading chart data from esignal data manager
Replies: 9
Views: 3107

Beta not loading chart data from esignal data manager

I'm running vista and can now compile my studies with the latest beta release. However, when I try to load the charts I just see "Establishing connection. H: connecting...." but no charts ever load. Data manager says 1 user. I've run XP in a virtual machine with the Beta installed and can load data ...
by fox
03 Jun 2007
Forum: MultiCharts
Topic: Error - Bars reference value: -1 for strategy NT
Replies: 3
Views: 1784

Januson, Thanks for the suggestion. I tried it but it doesn't work either. I have "if last bar on chart" which I believe may be equivalent but neither work. When I cut and paste the example code from the NT website I do not get this error so I'm sure its coming from somewhere in the function itself ...
by fox
30 May 2007
Forum: MultiCharts
Topic: Error - Bars reference value: -1 for strategy NT
Replies: 3
Views: 1784

Error - Bars reference value: -1 for strategy NT

I am trying to run a strategy that I create in Multicharts and send it to NT using the eld/els scripts designed for TS. It was successful just using regular easylanguage code to buy at market, sell, short, buytocover but when I substitute these commands with NT commands NTBuyMarket, NTSellMarket and...

Go to advanced search