Problem to code it

Questions about MultiCharts and user contributed studies.
shivax
Posts: 50
Joined: 02 Sep 2013
Has thanked: 21 times

Problem to code it

Postby shivax » 13 Feb 2018

hi

Code: Select all

Input:AvgAtr(0);

condition1=true;
if AvgAtr>0 then condition1=AverageFC(Atr(14),AvgAtr)>0;




if i set AvgAtr(0) it give me error in decimal point

But i if code : If AvgAtr>0 then ....


it should not execute the next code or not?

User avatar
TJ
Posts: 6663
Joined: 29 Aug 2006
Location: Global Citizen
Has thanked: 973 times
Been thanked: 1925 times

Re: Problem to code it

Postby TJ » 13 Feb 2018

shivax wrote:hi

Code: Select all

Input:AvgAtr(0);

condition1=true;
if AvgAtr>0 then condition1=AverageFC(Atr(14),AvgAtr)>0;




if i set AvgAtr(0) it give me error in decimal point

But i if code : If AvgAtr>0 then ....


it should not execute the next code or not?





Please make a screen shot of the error message.

Please describe what do you want to achieve.

shivax
Posts: 50
Joined: 02 Sep 2013
Has thanked: 21 times

Re: Problem to code it

Postby shivax » 13 Feb 2018

Code: Select all

Input:AvgAtr(0);

condition1=true;
if AvgAtr>0 then condition1=AverageFC(Atr(14),AvgAtr)>0;




if i set AvgAtr(0) it give me error in decimal point

shivax
Posts: 50
Joined: 02 Sep 2013
Has thanked: 21 times

Re: Problem to code it

Postby shivax » 15 Feb 2018

this is the error

but if i set Avg=0 it does not do the rest of the code
Attachments
immagine.png
immagine.png (10.36 KiB) Viewed 29 times


Return to “MultiCharts”