Message when starting MC

Questions about MultiCharts and user contributed studies.
User avatar
LRP
Posts: 106
Joined: 07 Apr 2008
Location: Switzerland
Has thanked: 54 times
Been thanked: 7 times

Message when starting MC

Postby LRP » 26 Jun 2012

Dear MC Support Team

I always get this message when I start MC. Please see picture.
snip.PNG
snip.PNG (7.78 KiB) Viewed 158 times

I do not understand this.
What is going wrong and what is the solution?
Version 8.0 Release (Build 5620)

Thank you very much, LRP

User avatar
Dave Masalov
Posts: 1712
Joined: 16 Apr 2010
Has thanked: 51 times
Been thanked: 485 times

Re: Message when starting MC

Postby Dave Masalov » 26 Jun 2012

Hello LRP,

When a new data feed plug-in is added to MultiCharts, it should be launched as administrator at least once. Please right-click on MultiCharts icon and click Run as administrator. This will register the new data feed and the message will not appear anymore.

User avatar
LRP
Posts: 106
Joined: 07 Apr 2008
Location: Switzerland
Has thanked: 54 times
Been thanked: 7 times

Re: Message when starting MC

Postby LRP » 03 Jul 2012

Dave Masalov wrote:Hello LRP,

When a new data feed plug-in is added to MultiCharts, it should be launched as administrator at least once. Please right-click on MultiCharts icon and click Run as administrator. This will register the new data feed and the message will not appear anymore.


Thank you Dave.
Unfortunately i have to start MC each time as Administrator to avoid this error. As always, IB is my only broker and data vendor. Any ideas to avoid this irritating message?

User avatar
Henry MultiСharts
Posts: 8397
Joined: 25 Aug 2011
Has thanked: 1201 times
Been thanked: 2686 times

Re: Message when starting MC

Postby Henry MultiСharts » 05 Jul 2012

LRP, make sure that you have Microsoft .Net framework 4 installed on your PC.


Return to “MultiCharts”