Unable to use Data Source Lookup

Questions about MultiCharts and user contributed studies.
User avatar
danilo
Posts: 170
Joined: 02 Jan 2007
Location: Italy
Has thanked: 4 times
Been thanked: 8 times

Unable to use Data Source Lookup

Postby danilo » 02 Jan 2007

I have installed last beta version of MC (2.0.717.1171) and I'm unable to use the data source lookup feature in quote manager since in the "Symbol->Add Symbol->From Data Source" doesn't show-up any data source. Is this feature lost in the la version ?

User avatar
Stanley Miller
Posts: 556
Joined: 26 Jul 2005
Has thanked: 3 times

Postby Stanley Miller » 02 Jan 2007

Could you please try to reinstall it again and if it doesn't work please contact us via live chat for further investigation.

User avatar
Kate
Posts: 758
Joined: 08 Dec 2006

Postby Kate » 05 Jan 2007

Danilo,

Please make sure that your data sources are activated in QuoteManager. Please follow this instruction:

1. In QuoteManager select Tools > Data Sources...
2. Select data sources one by one and click Activate until all the data sources will be activated.
3. Click Close.
4. Close QuoteManager.
5. Restart MultiCharts.

All the data sources should appear in the menu.

Please let me know if this will help.

User avatar
danilo
Posts: 170
Joined: 02 Jan 2007
Location: Italy
Has thanked: 4 times
Been thanked: 8 times

Postby danilo » 05 Jan 2007

The Data Source are all active, I have also deactivate and reactivate the Data Source, but the problem is still unsolved. I have contacted the help desk but the was networking problems. I would suggest to use MS Messanger for help desk chat, and use VNC only when the control of PC is necessary.

User avatar
Kate
Posts: 758
Joined: 08 Dec 2006

Postby Kate » 09 Jan 2007

Danilo,

How could we contact you to establish a Helpdesk connection and take a look at this problem?


Return to “MultiCharts”