Plotting 2 symbols on a chart

Questions about MultiCharts and user contributed studies.
aljafp
Posts: 184
Joined: 28 Oct 2005
Been thanked: 1 time

Plotting 2 symbols on a chart

Postby aljafp » 09 Jan 2008

hi,
Currently if i plot 2 symbols on the same chart window and 1 of the symbol has no data, both symbols are not plotted.

How can i force the symbol with no data to still plot but with empty bars ?

thank you

User avatar
Marina Pashkova
Posts: 2758
Joined: 27 Jul 2007

Postby Marina Pashkova » 09 Jan 2008

Hello aljafp,

The system can't be forced to plot empty bars. The reason why the data for all the data series is needed to be plotted on the chart is that only this way the timescale can be properly created.

Regards.

aljafp
Posts: 184
Joined: 28 Oct 2005
Been thanked: 1 time

Postby aljafp » 09 Jan 2008

Hello aljafp,

The system can't be forced to plot empty bars. The reason why the data for all the data series is needed to be plotted on the chart is that only this way the timescale can be properly created.

Regards.


But this creates problem when one is looking for opportunites between an active contract and a relatively inactive one.
E.g an ATM option vs a deep ITM option

There are other charting packages that allows plotting of zero volume bars...

Please consider this feature.

thanks


Return to “MultiCharts”