some problems w data of ES

Questions about MultiCharts and user contributed studies.
gregorio123456
Posts: 117
Joined: 08 Nov 2005
Been thanked: 3 times

some problems w data of ES

Postby gregorio123456 » 12 Nov 2010

Hy and gm

yesterday MC get realtime data of ESZ0 normaly (all data) from IB previous version in 11/nov 0.00 to 23.59 (time zone= Exchange)
today I upgrade IB (910.9)
run MC 5.5 I get all data of ES in 10/nov but in 11/nov I lost data between 12.15 to 20.57 ...
and I see all data in IB(charts) and NT(I use this software for backup)

for try to resolved the problem .....

I delete ESZ0 in QM and put again ESZ0 in QM but I have same problems...
I get all data of ES in 10/nov and days before on 24 hours but in 11/nov I lost or( don´t get )data between 12.15 to 20.57 ...and 12/nov I get all data

thanks

User avatar
Dave Masalov
Posts: 1712
Joined: 16 Apr 2010
Has thanked: 51 times
Been thanked: 485 times

Re: some problems w data of ES

Postby Dave Masalov » 12 Nov 2010

Dear regorio123456,

Please try to use 24/7 session template in Format Instrument --> Settings --> Sessions and reload (Ctrl+R) the chart. If it does not help, please come to our Live Chat between 6:30AM and 11AM EST so we can connect to your computer remotely and investigate the issue.

gregorio123456
Posts: 117
Joined: 08 Nov 2005
Been thanked: 3 times

Re: some problems w data of ES

Postby gregorio123456 » 12 Nov 2010

thanks

problem solved

I made this delete ESZ0 in QM and close all program .restart windows. rum IB. rum QM. add ESZ0 rum MC... is now all ok

thanks

User avatar
Dave Masalov
Posts: 1712
Joined: 16 Apr 2010
Has thanked: 51 times
Been thanked: 485 times

Re: some problems w data of ES

Postby Dave Masalov » 12 Nov 2010

Dear gregorio123456,

You are welcome. Glad to hear that the problem has been solved.


Return to “MultiCharts”