Indicator will only plot "0" not the Value being returned.

Questions about MultiCharts and user contributed studies.
Rick Webber
Posts: 47
Joined: 04 Jan 2008
Has thanked: 21 times
Been thanked: 3 times

Indicator will only plot "0" not the Value being returned.

Postby Rick Webber » 16 Dec 2010

I have a function that works correctly but when I want to plot the value of the function the indicator only plots zero. It works correctly in Tick, Contract, Seconds but only plots zero for Point, Minutes, Hourly. This indicator oscillates above/below a zero line. I need this indicator to function on a Point chart. Is this enough info to come up with some possible causes?
Disregard.
Resolved.
Last edited by Rick Webber on 05 Jan 2011, edited 1 time in total.

User avatar
TJ
Posts: 6598
Joined: 29 Aug 2006
Location: Global Citizen
Has thanked: 971 times
Been thanked: 1909 times

Re: Indicator will only plot "0" not the Value being returne

Postby TJ » 16 Dec 2010

Rick Webber wrote:... Is this enough info to come up with some possible causes?


no

Rick Webber
Posts: 47
Joined: 04 Jan 2008
Has thanked: 21 times
Been thanked: 3 times

Re: Indicator will only plot "0" not the Value being returne

Postby Rick Webber » 16 Dec 2010

hmm. I will see if I can get more specific.

User avatar
piranhaxp
Posts: 236
Joined: 18 Oct 2005
Has thanked: 4 times
Been thanked: 29 times

Re: Indicator will only plot "0" not the Value being returne

Postby piranhaxp » 04 Jan 2011

Rick ... most of the time without sharing what you did in the code not just one will be able to help ... ANY TIME!

Regards.

Mike


Return to “MultiCharts”