MultiCharts DT Alpha 3

Questions about MultiCharts and user contributed studies.
User avatar
Stanley Miller
Posts: 556
Joined: 26 Jul 2005
Has thanked: 3 times

MultiCharts DT Alpha 3

Postby Stanley Miller » 10 Feb 2011

Critical Fixes:

- After active order is canceled, attached dependent orders remain on the chart;
- Profit and Loss is not calculated correctly if a chart using Interactive Brokers is plotted before establishing a connection to broker;
- Real-time data is displayed differently in MultiCharts and IB TraderWorkStation (version 914.5);
- Fixed exception message in DOM regarding division by zero;
- In DOM, Symbol Settings are not always taken from QuoteManager.

Guest

Re: MultiCharts DT Alpha 3

Postby Guest » 10 Feb 2011

I updated Alpha 3 today and now I am having problems with IB and max rate of messages being exceeded. If I do not download the missing data it appears to be fine. If I do download missing data I get the max rate exceed and there is nothing I can do to fix it.

User avatar
TIKITRADER
Posts: 84
Joined: 17 Jun 2009
Location: USA
Has thanked: 55 times
Been thanked: 13 times

Re: MultiCharts DT Alpha 3

Postby TIKITRADER » 11 Feb 2011

when I was prompted to update to alpha 3, the update failed. tried again no luck. reinstalled and it was fine. possible it was just something on my end.


very minor... but still exists
when right click on symbol name, the format symbol menu does not open as it does in regular version.

...thanks for the all the current fixes
Attachments
rclick sym name.png
rclick sym name.png (20.92 KiB) Viewed 313 times

Tony

Re: MultiCharts DT Alpha 3

Postby Tony » 11 Feb 2011

Following my earlier problems, I have uninstalled the previous version and installed this new version and still I get an Application Error crash every time I try to open it. The only thing I have not done is deleted all the old data when I did the uninstall (so it still recognises the 2 workspaces I had created). Should I uninstall again and get rid of everything this time or can you suggest something else? Whilst I don't want to lose everything again I am obviously at a complete dead end at the moment.

Thanks,

Tony

Tony

Re: MultiCharts DT Alpha 3

Postby Tony » 11 Feb 2011

Ok - I tried something slightly different - this time I launched but did not open my workspaces and it worked and has allowed me to start creating a new workspace. Maybe the issue is the old workspaces?

It doesn't seem to be giving me any back fill on this though - maybe that will take a while to come through?

Guest

Re: MultiCharts DT Alpha 3

Postby Guest » 11 Feb 2011

Yesterday I installed the latest version. It took about 15 minutes for my chart to populate and backfill. The whole time the broker connection was good, so that wasn't a problem. Guess it just takes a while to fill.

Soma

Re: MultiCharts DT Alpha 3

Postby Soma » 11 Feb 2011

Oops, hah. Forgot to enter my name. Last post was me.

Guest

Re: MultiCharts DT Alpha 3

Postby Guest » 11 Feb 2011

Aha - sorted that too now. So I seem to be back up and running but need to recreate the workspaces. No biggy but it would be nice to know how I can prevent it happening again as it could become annoying if it keeps happening.

Tony

Re: MultiCharts DT Alpha 3

Postby Tony » 11 Feb 2011

One thing I am noticing - although it may be because of the particular difficulties I have had - is that all the indicator settings that I changed to new defaults seem to have reset to the originals with the upgrade. Chart backgrounds and drawing tools have kept my preferences but studies have lost them. Any way these could be kept across defaults?

Thanks,

Tony


Return to “MultiCharts”