drawinjg tools non-functional  [SOLVED]

Questions about MultiCharts and user contributed studies.
tortoise
Posts: 76
Joined: 01 Feb 2007
Has thanked: 5 times
Been thanked: 1 time

drawinjg tools non-functional

Postby tortoise » 21 Apr 2019

This is am issue that's been creeping up for some time: Drawing tools that work sporadically, Now, with the latest update, they're not working at all. Has anyone else experienced this problem?

User avatar
Henry MultiСharts
Posts: 9066
Joined: 25 Aug 2011
Has thanked: 1256 times
Been thanked: 2911 times

Re: drawinjg tools non-functional

Postby Henry MultiСharts » 22 Apr 2019

Hello tortoise,

As discussed in the live chat - there are no outstanding issues related to the drawing tools. Please demonstrate the specific issue you have.

tortoise
Posts: 76
Joined: 01 Feb 2007
Has thanked: 5 times
Been thanked: 1 time

Re: drawinjg tools non-functional

Postby tortoise » 22 Apr 2019

It's happening again right now, but the problem is it's intermittent.

If I'm the one having this problem, perhaps it;s something with my computer. But I'm not experiencing it with ToS or NT....

User avatar
Anna MultiCharts
Posts: 405
Joined: 14 Jul 2017
Has thanked: 28 times
Been thanked: 103 times

Re: drawinjg tools non-functional  [SOLVED]

Postby Anna MultiCharts » 23 Apr 2019

Hello, tortoise!

Let me sum up what was discovered during our Live Chat today.
Drawings are attached to the series that’s sent to the back of your chart, and in your case it was one of the multiple indicators. You need to make sure that your data series is sent to back (right-click on the chart -> Visual Order -> click on the instrument data series -> click Send to Back). This way the drawings will have the points to which they can be attached, and this is not the case with the indicators that might be missing plots that could be used as such “anchors” and as a result the drawings cannot be placed.


Return to “MultiCharts”