Can i trade Rithmic local sim from a chart???

Questions about MultiCharts and user contributed studies.
User avatar
scarecrow
Posts: 50
Joined: 12 Apr 2012
Has thanked: 14 times
Been thanked: 3 times

Can i trade Rithmic local sim from a chart???

Postby scarecrow » 28 Jan 2013

Am i missing something?? or does Rithmic local sim only trade via trade bar, not chart????

User avatar
Henry MultiСharts
Posts: 8507
Joined: 25 Aug 2011
Has thanked: 1213 times
Been thanked: 2732 times

Re: Can i trade Rithmic local sim from a chart???

Postby Henry MultiСharts » 28 Jan 2013

Hello scarecrow,

To connect Rithmic Local Sim Broker Profile it is necessary to have set up connection to Rithmic/Zen-Fire data feed in QuoteManager.
If for the chart instrument you are using a datafeed different from Rithmic, you need to setup the symbol mapping.

User avatar
scarecrow
Posts: 50
Joined: 12 Apr 2012
Has thanked: 14 times
Been thanked: 3 times

Re: Can i trade Rithmic local sim from a chart???

Postby scarecrow » 28 Jan 2013

thanks henry,
I do have Rithmic and Rithmic local sim broker profiles connected and running.
the Trade Bar seems to be the only location i can use "Rithmic Local Sim" to place sim trades.
Sorry for my inexperience, I've been bouncing around brokers and data feeds as of late.

I would like to use Rithmic local sim to place trades through charts, test strategies... etc.
thanks.

User avatar
Henry MultiСharts
Posts: 8507
Joined: 25 Aug 2011
Has thanked: 1213 times
Been thanked: 2732 times

Re: Can i trade Rithmic local sim from a chart???

Postby Henry MultiСharts » 29 Jan 2013

Scarecrow,

please make sure the symbol mapping is set properly.

If this solution didn't help and you still have the issue-please come to our live chat Monday-Friday 6:30 am - 4 pm EST. We will do our best to help you.


Return to “MultiCharts”