bug report during compiling of code

Questions about MultiCharts and user contributed studies.
User avatar
swisstrader
Posts: 110
Joined: 16 Nov 2005
Location: Earth
Has thanked: 13 times
Been thanked: 19 times
Contact:

bug report during compiling of code

Postby swisstrader » 07 Oct 2006

new beta from 10/06/2006 has the same bug like beta from 09/04/2006

:(


-swisstrader
Attachments
bug after code compiling #2.PNG
bug after code compiling #2.PNG (16.04 KiB) Viewed 389 times

Chris
Posts: 150
Joined: 17 Nov 2005

Re: bug report during compiling of code

Postby Chris » 08 Oct 2006

new beta from 10/06/2006 has the same bug like beta from 09/04/2006

:(


-swisstrader


TSSupport,

that's a big dissapointment and makes the new beta not useful for me, too :( .

Andrew
Posts: 1
Joined: 08 Oct 2006

Re: bug report during compiling of code

Postby Andrew » 08 Oct 2006

new beta from 10/06/2006 has the same bug like beta from 09/04/2006

:(


-swisstrader


Could you post PLEditor error message for the code?

User avatar
Alexey Kramer
Posts: 81
Joined: 19 Jul 2005

Postby Alexey Kramer » 08 Oct 2006

Swisstrader, Chris -
It is weird. I'm running 1.90.644.1126 Beta and can compile the code without any problems. What error code is returned by Pleditor? Send me your version of Elcollections.
Attachments
ListC.New.PNG
ListC.New.PNG (24.5 KiB) Viewed 363 times

User avatar
swisstrader
Posts: 110
Joined: 16 Nov 2005
Location: Earth
Has thanked: 13 times
Been thanked: 19 times
Contact:

Postby swisstrader » 08 Oct 2006

ELCollection.dll version is 1.05 from 03/01/2006.
All my indicators with functions of ELC aren't compiled successfully.
Message is: ... not compiled.

I'll try following now: completely uninstallation of MC AND !!!! cleaning of folders MC/PLEditor. - New installation and reimport of functions and indicators.

I'll let you know the result.


-swisstrader

User avatar
swisstrader
Posts: 110
Joined: 16 Nov 2005
Location: Earth
Has thanked: 13 times
Been thanked: 19 times
Contact:

Postby swisstrader » 08 Oct 2006

Completely uninstallation of MC AND !!!! cleaning of folders MC/PLEditor. - New installation and reimport of functions and indicators.

That was the solution. Now are all indicators and functions successfully compiled.


-swisstrader

Chris
Posts: 150
Joined: 17 Nov 2005

Postby Chris » 08 Oct 2006

Completely uninstallation of MC AND !!!! cleaning of folders MC/PLEditor. - New installation and reimport of functions and indicators.

-swisstrader


That was the solution for me, too. I have to do this procedure from time to time, whenever MC comes up with strange problems i.e. not compiling studies that are compiled correctly on different computers or studies showing strange analysis results in the chart. After the clean install everything is working fine again.

User avatar
Alex Kramer
Posts: 834
Joined: 23 Feb 2006

Postby Alex Kramer » 09 Oct 2006

Sorry for the mixup, here is what we really did.

Installed the old version, got the compilation error.
Installed the new version, no complilation error, this means the PLEditor folder was overwritten completely during the installation process.

Is there anything different you did? Please detail.


Return to “MultiCharts”