MT UniversalDDE ERROR

Questions about MultiCharts and user contributed studies.
khalaad
Posts: 314
Joined: 07 Jan 2007
Location: Lahore, Pakistan
Has thanked: 63 times
Been thanked: 57 times

MT UniversalDDE ERROR

Postby khalaad » 10 Jul 2008

Dear Support,

Today I attempted to get MT data via UniversalDDE, and got ERROR message.

Screen shot is attached: MT is in the backgroung, QuoteManager window, the Data Sources box, the Universal DDE box and the Test box are in the foreground.

What could be the problem?

Regards,
Khalid
Attachments
MetaTrader UniversalDDE Error.zip
(149.19 KiB) Downloaded 58 times

dupl
Posts: 158
Joined: 04 Jul 2007

Postby dupl » 10 Jul 2008


khalaad
Posts: 314
Joined: 07 Jan 2007
Location: Lahore, Pakistan
Has thanked: 63 times
Been thanked: 57 times

THANK YOU

Postby khalaad » 10 Jul 2008

dupl,

Thank you so very much.

Khalid

User avatar
Marina Pashkova
Posts: 2758
Joined: 27 Jul 2007

Postby Marina Pashkova » 11 Jul 2008

Hi Khalid,

We can help you with setting DDE to work with MultiCharts and MT.

Please contact us through LiveChat http://messenger.providesupport.com/mes ... pport.html 6:30 am - 1:00 pm EST and our customer representatives will help you fix the datafeed issue.

Best regards


Return to “MultiCharts”